reklama
Witam wszystkie Ale naskrobałyście aż miło się czyta tyle nowości z życia wziętych ja kompletnie zielona jestem w temacie dzieciaków i też mnie wszystko przeraża, ale jak widzę że tyle mądrych i doświadczonych kobitek może doradzić to o połowę stresu mniej także dzięki
Jutro mam usg gen i lekki stresik jest ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Pozdrowionka dla wszystkich
---truskaweczka---
Zaciekawiona BB
Witaj Asiu i LoLaaa miło że do nas dołączyłyście
Dziewczyny piszecie w takim tempie, że nie sposób nadążyć czytac i odpisywać
Przez ostatnie niemiłe chwile paraplu sama zaczęłam się denerwować i bać czy wszystko będzie dobrze z moim maleństwem
Paraplu Kochana trzymaj się<3 jak czytałam to co piszesz to czułam ból w sercu i aż z tego wszystkiego się popłakalam.;( Wierzę że szybko wróci do Ciebie Twoje maleństwo!
Co u mnie. Mdłości na szczęście minęły - trwały tylko dwa dni, ale nieźle dało mi to w kość. Zrobiłam wszystkie badania i teraz czekam na wizytę u lekarza i 2 USG <3 już nie mogę się doczekać.
Jeśli chodzi o ubranka - sama ostatnio zaczęłam rozglądać się za małymi, słodkimi ciuszkami i właśnie zastanawiałam się czy to nie za wcześnie, ale w sumie macie rację - zakup kilku nie zaszkodzi
Dziewczyny piszecie w takim tempie, że nie sposób nadążyć czytac i odpisywać
Przez ostatnie niemiłe chwile paraplu sama zaczęłam się denerwować i bać czy wszystko będzie dobrze z moim maleństwem
Paraplu Kochana trzymaj się<3 jak czytałam to co piszesz to czułam ból w sercu i aż z tego wszystkiego się popłakalam.;( Wierzę że szybko wróci do Ciebie Twoje maleństwo!
Co u mnie. Mdłości na szczęście minęły - trwały tylko dwa dni, ale nieźle dało mi to w kość. Zrobiłam wszystkie badania i teraz czekam na wizytę u lekarza i 2 USG <3 już nie mogę się doczekać.
Jeśli chodzi o ubranka - sama ostatnio zaczęłam rozglądać się za małymi, słodkimi ciuszkami i właśnie zastanawiałam się czy to nie za wcześnie, ale w sumie macie rację - zakup kilku nie zaszkodzi
idealka
Fanka BB :)
To nie jest moja pierwsza opryszczka, z czego w obecnej sytuacji się cieszę taką mam nadzieję, że tak to działa, że wirus maleństwu nie zaszkodziIdealka ja mam opryszczke. A to Twoja pierwsza opryszczka w życiu czy już miałaś wcześniej? Bo jeśli miałaś już wcześniej to nie masz się czym martwić, maleństwu nic nie grozi
---truskaweczka---
Zaciekawiona BB
A ja myślałam że w ciąży będę mieć piękną cerę a tymczasem walczę z syfami na twarzy i ramionach ;(
idealka
My poznaliśmy wstępnie płeć dziecka chyba w 16 tygodniu a na badaniach 2 trymestru około 20 czy 22 tyg potwierdzili.
Idealka, no taki duży bobas jest fajny, bo bardzo "stabilny" był od samego początku. Nie potrzebowałam rożków itp. Ale.... Trzeba jeszcze takiego bobasa urodzić. A ja się męczyłam przy indukcji porodu kilka godzin ze skurczami co 1,5-2 minuty. Dla mnie to był killer. Rozwarcia prawie nie było i cesarką się skończyło. Żeby nie straszyć dziewczyn, były i takie indukowane porody, że ładnie szło i szybko się kończyło. Także może moje dziecko nie do końca dobrze było ułożone, z racji jego gabarytów i tak to u nas wyszło.
MiMeMi na szczęście Twój ból został nagrodzony, jak piszesz - było łatwiej z dużym noworodkiem. Zazwyczaj na taką wagę trzeba poczekać parę tygodni, czasem nawet miesięcy Ciekawe jak to będzie się rowijało w tej ciązy.
Moja przyjaciółka ostatnio urodziła drogą natury 4 kg dziewczynkę i od naszej pierwszej "randki" nie bałam się jej przewinąć
idealka
Powodzenia
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Mój Antek miał 4.050 kg i 52 cm.niezły paczek był z niego a teraz ledwo 18 kg waży mając 6 lat.
DziękujęPowodzenia
reklama