reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Hej dziewczyny!

Witajcie po weekendzie. Ale tu sie dzieje ! [emoji4]

MamusiaToJa gratuluje córci, świetne wieści!

Askl gratuluje wizyty, mam nadzieje Ze dzidzia zmieni ułożenie i przestanie Cie bolec

Kolorowa welcome home [emoji4]

Ja na weekendzie w swoich rodzinnych stronach. Chciałam sie Wam pochwalić - moja siostra w ciąży !! Tak długo sie starała i w koncu wyszło [emoji173]️[emoji173]️ wczoraj byłyśmy i ginki i ciaza potwierdzona [emoji4]
Tylko radość nieco stłumiona, bo cos plamien dostała. Pierwszą ciąże taka idealną miała a teraz problemy. Ale ginka nie widzi żadnego krwiaka, mamy byc dobrej myśli. Leżanko i luteinka.. Miała któraś takie brązowe upławy w 6tc? Ona po cesarce dwa lata jest. No ale wiadomość dodała wszystkim nam skrzydeł, trzymamy kciuki za małą fasolkę [emoji4]
Całuje Was wszystkie, za miało czasu mam Zeby odnieść sie do postów z weekendu ale pózniej nadrobię. Zycze zdrowka wszystkim pociągającym!

Aaa i dzis idę na Bridget Jones [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam w pierwszej i drugiej ciąży brązowe plamienia. Lekarz twierdzi, że to implementacyjne.
A na Bridgit idę jutro :)

reklama
Idealna,ale super [emoji4] Wszystko będzie dobrze,trzymamy kciuki za siostrę i jej maleństwo [emoji4]

Mam pytanko. Czy stosowałyście butelki i smoczki Calma? Bo jeśli zdecyduje się na laktator z Medeli,to chciałabym dokupić. Mam laktator Tommee Tippi, ale ręka odpadała po kwadransie pracy [emoji20] butelki za to były spoko, tylko,że mleko z nich leciało samo,a chciałabym żeby dziecko ssało podobnie jak pierś,żeby mi się nie rozleniwiło.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@MamusiaToJa gratuluję zdrowej córci[emoji3]
@kolorowaMama witaj w domku [emoji4].
@aniay to będziesz miała teraz taki maraton badaniowy[emoji6]. Super ,że wszystko ok.
@brzusio wiem, że pobyt w szpitalu to nic miłego ale lepiej się przebadac i znaleźć przyczynę. Trzymaj się [emoji5]
@Czoperka miłego wyjazdu. Co do porodu w domu to raczej bym się nie odważyła.
Ja też podziwiam wszystkie dziewczyny, które mają małe brzdące . Chylę czoła, naprawdę.
A ja po poście @MamusiaToJa zaczęłam się zastanawiać nad tym, czy to prawda, że drugi poród przebiega szybciej i lżej?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziecko zdrowe,ułożone główka do dołu.
Dzisiaj tylko podgladalismy,za dwa tyg będziemy mierzyć dokładnie. Wychodzi 20-21 tc czyli tak jak powinno być bo według mojego gin mam 22.Szyjka ok,zamknięta,wszystko jak trzeba.Powiedziałam, ze mam nudności i boję się o ta glukoza i dostałam skierowanie na test na cukier z krwi.W domu sprawdzę jak to się nazywa.
Iiiiiiiii.....DZIEWCZYYNKA!!!!! Muszę pisać że jestem mega szczęśliwa? :rofl2:
Mam tylko nadzieję, ze naszej Julce się po drodze nie odmieni.
Buziaki :*****
Gratulacje zdrowej córuni

@MamusiaToJa gratuluję zdrowej córci[emoji3]
@kolorowaMama witaj w domku [emoji4].
@aniay to będziesz miała teraz taki maraton badaniom [emoji6]. Super ,że wszystko ok.
@brzusio wiem, że pobyt w szpitalu to nic miłego ale lepiej się przebadac i znaleźć przyczynę. Trzymaj się [emoji5]
@Czoperka miłego wyjazdu. Co do porodu w domu to raczej bym się nie odważyła.
Ja też podziwiam wszystkie dziewczyny, które mają małe brzdące . Chylę czoła, naprawdę.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki:)

Dziewczyny ja to dostane szału:)wczoraj cukier idealny.rano wyszły mi leukocyty w moczu wiec powtórzyłam badania no i później wyszedł dobrze.to jak mocz dobry to cukier po śniadaniu skoczył mi do138 i musze zostac do jutra:(

@askl25 o w którym tyg jesteś, że cc może być na początku grudnia?

@Czoperka ja trochę bałabym się komplikacji przy porodzie w domu. Choć przed pierwszym porodem myślałam, żeby wyjść jak najszybciej na własne żądanie po porodzie. Z tym, że musiałabym ogarnąć badanie przesiewowe. A i tak wpadła nieplanowana cc, więc grzecznie czekałam. Ale moj nie miał żółtaczki, więc pomimo cc w środę późnym wieczorem, już w sobotę wyszliśmy do domku :-).

reklama
Do góry