reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Hej dziewczyny!

Witajcie po weekendzie. Ale tu sie dzieje ! [emoji4]

MamusiaToJa gratuluje córci, świetne wieści!

Askl gratuluje wizyty, mam nadzieje Ze dzidzia zmieni ułożenie i przestanie Cie bolec

Kolorowa welcome home [emoji4]

Ja na weekendzie w swoich rodzinnych stronach. Chciałam sie Wam pochwalić - moja siostra w ciąży !! Tak długo sie starała i w koncu wyszło [emoji173]️[emoji173]️ wczoraj byłyśmy i ginki i ciaza potwierdzona [emoji4]
Tylko radość nieco stłumiona, bo cos plamien dostała. Pierwszą ciąże taka idealną miała a teraz problemy. Ale ginka nie widzi żadnego krwiaka, mamy byc dobrej myśli. Leżanko i luteinka.. Miała któraś takie brązowe upławy w 6tc? Ona po cesarce dwa lata jest. No ale wiadomość dodała wszystkim nam skrzydeł, trzymamy kciuki za małą fasolkę [emoji4]
Całuje Was wszystkie, za miało czasu mam Zeby odnieść sie do postów z weekendu ale pózniej nadrobię. Zycze zdrowka wszystkim pociągającym!

Aaa i dzis idę na Bridget Jones [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam w pierwszej i drugiej ciąży brązowe plamienia. Lekarz twierdzi, że to implementacyjne.
A na Bridgit idę jutro :)

reklama
Idealna,ale super [emoji4] Wszystko będzie dobrze,trzymamy kciuki za siostrę i jej maleństwo [emoji4]

Mam pytanko. Czy stosowałyście butelki i smoczki Calma? Bo jeśli zdecyduje się na laktator z Medeli,to chciałabym dokupić. Mam laktator Tommee Tippi, ale ręka odpadała po kwadransie pracy [emoji20] butelki za to były spoko, tylko,że mleko z nich leciało samo,a chciałabym żeby dziecko ssało podobnie jak pierś,żeby mi się nie rozleniwiło.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@MamusiaToJa gratuluję zdrowej córci[emoji3]
@kolorowaMama witaj w domku [emoji4].
@aniay to będziesz miała teraz taki maraton badaniowy[emoji6]. Super ,że wszystko ok.
@brzusio wiem, że pobyt w szpitalu to nic miłego ale lepiej się przebadac i znaleźć przyczynę. Trzymaj się [emoji5]
@Czoperka miłego wyjazdu. Co do porodu w domu to raczej bym się nie odważyła.
Ja też podziwiam wszystkie dziewczyny, które mają małe brzdące . Chylę czoła, naprawdę.
A ja po poście @MamusiaToJa zaczęłam się zastanawiać nad tym, czy to prawda, że drugi poród przebiega szybciej i lżej?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziecko zdrowe,ułożone główka do dołu.
Dzisiaj tylko podgladalismy,za dwa tyg będziemy mierzyć dokładnie. Wychodzi 20-21 tc czyli tak jak powinno być bo według mojego gin mam 22.Szyjka ok,zamknięta,wszystko jak trzeba.Powiedziałam, ze mam nudności i boję się o ta glukoza i dostałam skierowanie na test na cukier z krwi.W domu sprawdzę jak to się nazywa.
Iiiiiiiii.....DZIEWCZYYNKA!!!!! Muszę pisać że jestem mega szczęśliwa? :rofl2:
Mam tylko nadzieję, ze naszej Julce się po drodze nie odmieni.
Buziaki :*****
Gratulacje zdrowej córuni

@MamusiaToJa gratuluję zdrowej córci[emoji3]
@kolorowaMama witaj w domku [emoji4].
@aniay to będziesz miała teraz taki maraton badaniom [emoji6]. Super ,że wszystko ok.
@brzusio wiem, że pobyt w szpitalu to nic miłego ale lepiej się przebadac i znaleźć przyczynę. Trzymaj się [emoji5]
@Czoperka miłego wyjazdu. Co do porodu w domu to raczej bym się nie odważyła.
Ja też podziwiam wszystkie dziewczyny, które mają małe brzdące . Chylę czoła, naprawdę.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki:)

Dziewczyny ja to dostane szału:)wczoraj cukier idealny.rano wyszły mi leukocyty w moczu wiec powtórzyłam badania no i później wyszedł dobrze.to jak mocz dobry to cukier po śniadaniu skoczył mi do138 i musze zostac do jutra:(

@askl25 o w którym tyg jesteś, że cc może być na początku grudnia?

@Czoperka ja trochę bałabym się komplikacji przy porodzie w domu. Choć przed pierwszym porodem myślałam, żeby wyjść jak najszybciej na własne żądanie po porodzie. Z tym, że musiałabym ogarnąć badanie przesiewowe. A i tak wpadła nieplanowana cc, więc grzecznie czekałam. Ale moj nie miał żółtaczki, więc pomimo cc w środę późnym wieczorem, już w sobotę wyszliśmy do domku :-).

reklama
Do góry