reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
U mnie jak już przywykli ludzie, że nie będzie parki, będzie drugi syn, to zaczęło się "oby w styczniu" "oby w nowym roku" . A zaraz się zacznie nam ' ooo ty jeszcze w ciąży'., a jak się urodzi ' oooo już urodziłaś' ;)

@Danutka24 mój lekarz myślę, że by wygadał ;p ostrzegasz przed każdą wizytą, że nie chcesz wiedzieć ? Ja bym doszukiwała się w każdym jego słowie czy mówi on,czy ona i na ekranie wypatrywałabym tylko czy siusiak czy nie ;p
Juz w drzwiach mówię,że nie chcemy wiedzieć kogo noszę [emoji4]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to różnie bywa. W zasadzie to znajomi pytają jak się czuję a potem o płeć i termin. Mnie natomiast najbardziej wkurzam jak ludzie się dziwi a że termin za 3 mce bo słyszałem kilka komentarzy że z takim brzuchem to niektórzy idą do porodu

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to różnie bywa. W zasadzie to znajomi pytają jak się czuję a potem o płeć i termin. Mnie natomiast najbardziej wkurzam jak ludzie się dziwi a że termin za 3 mce bo słyszałem kilka komentarzy że z takim brzuchem to niektórzy idą do porodu

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
A u mnie na odwrót że taki brzuch mały brzuch pytają gdzie ta ciąża?czasami to takie troche przykre:(

Nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze nawet tych glupich pytan, mnie nikt o nic nie pyta poza rodzicami I tesciami az mi czasem przykro.

Nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze nawet tych glupich pytan, mnie nikt o nic nie pyta poza rodzicami I tesciami az mi czasem przykro.

Mnie to już nawet rodzina o nic nie pyta. Wcześniej to się interesowali jak się czuję, jaka płeć, jak będzie miało na imię, itp. A teraz kompletnie nic. Na początku się zastanawiałam czy może są na mnie źli, bo pamiętam jak teściowa była niezadowolona z mojej drugiej ciąży, że niby za szybko i na co nam drugie dziecko. No ale trudno się mówi, co się będę przejmować. Najważniejsze, że mój M jest zawsze blisko i pomaga mi jak tylko może.

reklama
Dziewczyny,chciałam zapytać,czy kupujecie jakieś mm? Jeśli tak,to jakie? U nas sprawdził się Bebilon, choć chciałam karmić tylko piersią, a nie wyszło. Dobrze,że miałam w pogotowiu...

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry