reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
U mnie jak już przywykli ludzie, że nie będzie parki, będzie drugi syn, to zaczęło się "oby w styczniu" "oby w nowym roku" . A zaraz się zacznie nam ' ooo ty jeszcze w ciąży'., a jak się urodzi ' oooo już urodziłaś' ;)

@Danutka24 mój lekarz myślę, że by wygadał ;p ostrzegasz przed każdą wizytą, że nie chcesz wiedzieć ? Ja bym doszukiwała się w każdym jego słowie czy mówi on,czy ona i na ekranie wypatrywałabym tylko czy siusiak czy nie ;p
Juz w drzwiach mówię,że nie chcemy wiedzieć kogo noszę [emoji4]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to różnie bywa. W zasadzie to znajomi pytają jak się czuję a potem o płeć i termin. Mnie natomiast najbardziej wkurzam jak ludzie się dziwi a że termin za 3 mce bo słyszałem kilka komentarzy że z takim brzuchem to niektórzy idą do porodu

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie to różnie bywa. W zasadzie to znajomi pytają jak się czuję a potem o płeć i termin. Mnie natomiast najbardziej wkurzam jak ludzie się dziwi a że termin za 3 mce bo słyszałem kilka komentarzy że z takim brzuchem to niektórzy idą do porodu

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
A u mnie na odwrót że taki brzuch mały brzuch pytają gdzie ta ciąża?czasami to takie troche przykre:(

Nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze nawet tych glupich pytan, mnie nikt o nic nie pyta poza rodzicami I tesciami az mi czasem przykro.

Nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze nawet tych glupich pytan, mnie nikt o nic nie pyta poza rodzicami I tesciami az mi czasem przykro.

Mnie to już nawet rodzina o nic nie pyta. Wcześniej to się interesowali jak się czuję, jaka płeć, jak będzie miało na imię, itp. A teraz kompletnie nic. Na początku się zastanawiałam czy może są na mnie źli, bo pamiętam jak teściowa była niezadowolona z mojej drugiej ciąży, że niby za szybko i na co nam drugie dziecko. No ale trudno się mówi, co się będę przejmować. Najważniejsze, że mój M jest zawsze blisko i pomaga mi jak tylko może.

reklama
Dziewczyny,chciałam zapytać,czy kupujecie jakieś mm? Jeśli tak,to jakie? U nas sprawdził się Bebilon, choć chciałam karmić tylko piersią, a nie wyszło. Dobrze,że miałam w pogotowiu...

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry