aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Zwykle szkla, chyba cos zjechali z prawym okiem bo lewe bez problemu a prawe ucieka na bok, nie może zlapac ostrosci I boli.Aniay a co to za okulary? Może progresywne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zwykle szkla, chyba cos zjechali z prawym okiem bo lewe bez problemu a prawe ucieka na bok, nie może zlapac ostrosci I boli.Aniay a co to za okulary? Może progresywne?
Tak tantum verde jest bezpieczny i jeszcze możesz halset do ssania bo tamtym troche wysuszaJa też niestety nie śpię od 3, mój syn 2,5 roku a jeszcze potrafi sobie wstać o 3,podnieść rolety i krzyczeć, że już jasno;/ niedawno zasnął,jak ja pomyślę,że zaraz drugi będzie w nocy koncerty dawał ..
Poza tym głowa mi pęka i gardło zawalone pierwszy raz w ciąży wzięłam Apap i użyłam Tantum Verde (można?) i muszę przyznać że trochę pomogło. Piję sobie herbatkę z miodem i cytryną i zjadłam kawałek sernika na zimno
Współczuję sytuacji małżeńskich, ja nie wyobrażam sobie życia bez mojego męża. Podziwiam go, ma pewne zasady, np. uważa że nie wolno iść spać pokłóconym. Nawet jak zafochana się położę, przed zaśnięciem przyjdzie i mnie ucałuje. Nie chodzimy już za rękę ale potrafi przytulić i ucalować w czoło na środku ulicy. To małe gesty ale takie nie wymuszone.
@aniay prześliczna kołyska!
Podziwiam was,za to co wyczyniacie w kuchni! Ja ostatnio to bym tylko tosty jadła ;p
Pisałam wam kiedyś, że w pierwszej ciąży miałam tyle innych ciężarnych wkoło, teraz miałam być 'sama' w tej ciąży, a tu siostra, dwie bliskie koleżanki, koleżanki siostra,sąsiadka-no chyba jakieś pylenie było, wszystkie 8-10 tydzień!