reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Hej dziewczyny, ja mam dzisiaj doła. Cały czas jestem w szpitalu. Cukier mam wysoki. Dostaje insulinę na noc a pewnie od jutra będzie kolejna dawka. Jeśli szpitalna waga dobrze działa to schudłam trzy kilo. Cały czas jestem głodna. Te szpitalne jedzenie w ogóle mi nie służy. Niby jest dla cukrzyków ale tak naprawdę nie ma ono nic wspólnego z moja dieta. Najgorsze jest to ze się nie na jadam. Ciągle jestem głodna. Za to na noc musze się napychac. Tak samo rano jem na sile. A w dzień stałe jestem głodna.

reklama
@askl25 biedna... ja w sumie i tak mało jem...
Zaczynałam z wagą 75 przy 167 cm. Więc z nadwagą. Potem przez mdłości spadła mi waga poniżej 70. Na wizycie już było lepiej bo 71 a dziś 75 nadal. Więc się trochę martwię...

@betina79 my tak ale Maja czesto odpowiada i ogólnie zwraca sie do nas po angielsku upominam ja zeby w domu używała polskiego ale w praktyce rożnie to bywa

@askkka2 mnie korci jeszxze w szarościach [emoji12] tez jeszcze koloru nie wybrałam

@KIKI83 myśle, ze tak bedzie ok a okaże sie w praniu, bycie rodzicem czasami nie jest łatwe [emoji85]

@askl25 nienawidzę szpitalnego jedzenia nigdy nie zapomnę krupniku (woda dwa wiórki takie starte na tarce marchwi i kilka kulek kaszy) po porodzie gdzie byłam 3 dobry bez jedzenia myslalam, ze sie zapłacze

U mnie 6kg na plusie ale na buzi wyglądam jakbym schudła [emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, ja mam dzisiaj doła. Cały czas jestem w szpitalu. Cukier mam wysoki. Dostaje insulinę na noc a pewnie od jutra będzie kolejna dawka. Jeśli szpitalna waga dobrze działa to schudłam trzy kilo. Cały czas jestem głodna. Te szpitalne jedzenie w ogóle mi nie służy. Niby jest dla cukrzyków ale tak naprawdę nie ma ono nic wspólnego z moja dieta. Najgorsze jest to ze się nie na jadam. Ciągle jestem głodna. Za to na noc musze się napychac. Tak samo rano jem na sile. A w dzień stałe jestem głodna.
Biedna:(zycze wytrwałości!w końcu sie poprawi i wyjdziesz do domku.to nie możesz nic jesc z domku?nie pozwalają?taka dieta?wiem doskonale jak wygląda jedzenie w szpitalu bleee nic przyjemnego.ale nic musisz dać rade dla dzidziusia:)

Askl25 bardzo Ci współczuję dopytaj się lekarza czy nie możesz jeść jakiś przekąsek wkońcu teraz nie powinnaś być głodna tylko cie to nie potrzebnie frustruję a to też nie służy dzidziusiowi

Askl25 no wspolczuje sytuacji z cukrem, w domu mialabys wieksza mozliwosc w zywieniu sie tak zebys sie najadala i zeby cukier nie byl wysoki...
Trzymam kciuki by wszystko w miare dalo sie ustabilizowac!

1473687832622.png

Co myślicie o tych wynikach?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473687832622.png
    1473687832622.png
    98,7 KB · Wyświetleń: 279
Idealka
Z szyjka nie wiem co, bo w sumie nikt w tej ciazy jej nie badal

HappyBabyMama
Przyjechal dzielnicowy z kolezanka na wsparcie porozmawiac. Kolejna do niczego nie prowadzaca rozmowa.

Dziekuje Wam wszystkim za zyczenia w imieniu synka i swoim. Moje zyczenie sie spelnilo. Maz dostal przydzial etatu wiec nie musi ponownie zdawac egzaminu. Przyspieszy to przeprowadzke i moze jednak uda sie przed porodem. Ja jutro wizytuje. Ciekawe czy dostane skierowanie na glukoze.
Dzis mi leb pekal jak jasna cholera ale juz lepiej.
Postaram sie obfocic dzis te owieczki to wrzuce zdjecia

reklama
KIKI czyli bedzie Bartosz? to postanowione? bardzo ladnie :)zazdroszcze ze tak szybko poszedl Wam wybor.. my si enie mozemy zdecydowac..
askl a z lekarzem rozmawialas o tym? nie powinno byc tak ze jestes caly czas glodna, to tez nie jest dobre.

Do góry