reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam z rana my wreszcie mamy czas żeby napisać,Rodzice przeprowadzili się mają mały domek z działką .
Dziewczyną tak podoba sie u dziadków że do domu niechcą wracać cały dnie by tam siedziały. Natka gratulacje wielkie ,imię ładne ale mi osobiście Antoś bardziej sie podoba,u mnie jak by był chłopiec to napewno byłby Antoś.
Pawini zazdroszczę pogody bo u nas już zimno i trzeba palić w piecu.

reklama
Witam
Rowniez chcialam pogratulowac wszystkim ponowinie swiezo upieczonym mama i tym w kolejnej ciazy tez. A pamietam jeszcze jak sie wystkie zarzekaly ze koniec, kolejnego dzidziusia nie bedzie, haha.

Chcialam sie pochwalic ze moje dziecie zaczelo w koncu chodzic. Huuura. Jeszcze nie biega, kroczki stawia dosc pokracznie i jeszcze troche nam zejdzie zanim naprawde bedzie chodzil jak inne dzieci. Ale mamy postepy. Jestem przeszczesliwa.

paulinek wielkie gratulacje dla Thomasa!!! teraz to już z górki ani się nie obejrzysz a już mały będzie biegał!

Ja też zaglądam prawie codziennie ale nikt nie pisze:-(

29 stycznia mamy podwójną imprezę ja w styczniu kończę 30 lat:no2::no2::no2: a Olivier 3 latka:-):-):-)! wyprawiamy więc razem małe balety he he!

Ostatnia edycja:
gratulacje dla świeżo upieczonych mam nie wiem czy mnie w ogóle pamiętacie niezbyt często tu zaglądam Karolciu rośnie i strasznie broi i chce iść do szkoły ze starszymi dziećmi mam nadzieję że wasze dzieciaczki są zdrowe pozdrawiam

reklama
Witam co tu taka cisza?U nas szykują się zmiany zaczynam pracę w szkole jako pomoc kucharza narazie na zastępstwo potem zobaczymy ,kobitka co robiła jest w ciąży.Fucha mi się trafiła tym bardziej że mam 10 metrów do pracy.Narazie tesciowa do dziewczyn będzie przyjeżdżać ,a od połowy stycznia zapiszę Amelkę do przedszkola.A poza tym wszystko ok Wiki ma ospę Amelka zdrowa.

Do góry