reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

no.....jestem i bardzo ladnie ze mnie posluchalyscie - mialam co czytac i nawet fotki byly :) Fajne kolezanki jestescie :tak::tak:
aga ja powiem wiktorkowi jak podrosnie ze nazwalas go opoznionym:-D pieknie tak swoje dziecko nazywac??? Zwlaszcza ze mlody bynajmniej nie wyglada na opoznionego hehe....U nas sypie snieg:baffled: i tego faktu akurat nie lubie.
nina - ja ogolnie to lubie snieg i zime ALE w okresie swiat:rofl2: a nie jak sypie juz 4 miesiac z kolei....co za duzo to zdecydowanie nie zdrowo!
wypada sie chyba przywitac z nowa styczniowka:-) WITAM i mam nadzieje ze nie znikniesz po 5 postach jak niektore:no:
Tak w ogole to dostalam dzis pochwale za dzialalnosc w starym roku - chyba bo w nowym to kompletnie nic jeszcze nie zrobilam i podobno uplasowalam sie na zaszczytnej pozycji he he...Szykuje nam sie kilka wyjazdow w nagrode ale prawda jest taka ze chociaz firma sponsoruje niby wycieczke to i tak jak sie jedzie cala rodzina to trzeba wylozyc kilka tysiakow z wlasnej kieszeni:nerd: Przeciez nie moge sie spodziewac ze szefostwo bedzie placic kazda moja zachcianke....Generalnie pokrywany jest pakiet lot i ekskluzywny hotel ze sniadankiem i oficjalnie ze dwa razy jest formalny obiad-bankiet na koszt kompani a reszta atrakcji we wlasnym zakresie. Konkretnie moj manager to jeszcze sponsoruje wielkie pijanstwo ktoregos z wieczorow dla calego naszego regionu, dwa lata temu widzialam rachunek jak placil ponad $25000:szok::szok::szok:w knajpie....ale go wykorzystali!Dobra, spadam zobaczyc co tu sie dzialo przez caly dzien i lece po gnojka do szkoly. Tak w ogole to leb mnie boli:crazy:

reklama
aga a mowilam ci juz ze wiktorek coraz piekniejszy jest?? jak patrze na te jego minki to az mnie rozbraja. Lobuz na calego! glosujemy na modela rozrabiaka styczniowek :) moj typ to wikus!

Witam ja siedze w domu i czekam za meża bratem bo ma nam drzwi wprawic.Wczoraj byłam taka wsciekła zamówiłam drzwi razem z oscieżnicami miały być w ciągu 2 tygodni a wczoraj było już 3 tygodnie dzwonie do faceta u którego zamawiałam a on mi na to że niewie kiedy bedą może za tydzien .Wk.. i powiedziałam że ryzygnuje z tego zamówienia a on na to ze niemoge jak to niemoge nic niepodpisywałam tylko zadaTKU DAŁAM 30 ZŁ WIEC MÓWIE MU ŻE to ja jestem stratna bo zaliczki już nieodzyskam a on i na to że skątaktuje sie z prawnikiem.Ale ja znam swoje prawa i wiem ze mogłam to zrobic.Kupiłam inne drzwi od reki i dzis bede miec wprawiane ,w sobote bedziemy wreszcie w domku już niemoge sie doczekac konca tego remontu.

pawimi sama mu powiem ze opozniony byl, to jedynE nie chodzace dziecko ze styczniowek !!! :-( no ale co zobie.
a przystojniak z niego jest i owszem ale nie tylko on jest ich wiece tutaj u nas :-)

nutka oczywiscie ze mialam prawo odmowic facetowi, pozatym nie wywiazal sie z umowy palant !!!

my dzisiaj pobudka o 7 hmmm... teraz nicnik zaliczamy potem sniadanie no i robimy kociaki i faworki :-) siostra przyjedzie to sie wikusiem zajmie troche a ja posmarze sobie wszystko :-)
wczoraj poszedl spac bez kaszy znowu wypil moze 40 ml i spal cala noc o 5:50 mleko

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI TŁUTEGO CZWARTKU :-)

Hehe, niech się kontaktuje z kim chce, masz prawo zrezygnować :-D Jego ból, że zwleka :-)
Adusia stawia swoje pierwsze samodzielne kroczki :-D Kilka bo kilka, ale zawsze coś :p
Zjadłam dziś mnóstwo faworków, nie będę wchodzić na wagę, żeby się nie stresować :-D

wlasnie...gratulacje dla adusi a aga twierdzi ze jej wikus jedyny na etapie nauki chodzenia a tu bzdura! Matko kochana jak u nas dzis zimno, znowu mroz siarczysty, nie dosc ze sniegu napadalo i jest bialo to jeszcze przez noc nas znowu podmrozilo....tydzien temu plus 17 a dzis minus 15 nic dziwnego ze mnie leb tak bolal przez kilka dni...Przyjechalam wlasnie do biura po kolejnej wizycie u klienta i musze tu co nieco ogarnac. Pozniej wpadne zobaczyc czy cos wiecej napisane, widze ze wszystkie dzis paczki smaza!

ja dzisiaj zajeta bylam, do poludnia robilam faworki (dobrze ze sis przyjechala i troche sie malym zajela moglam robic w spokoju) i chcialam tez kociaki ale mi nie wyszly kur...a :wściekła/y: nie dostalam wczoraj drozdzy normalnych tylko instatnt i nie wyszlo musialam wszystko wylac !!!! ale faworki super wyszly ale sie obzaralam, popoludniu pojechalam z siostra i Wiktorem do moich dziadkow bo dziadek dzisiaj ze szpitala wyszedl no i tam paczki :-D do domu wrocilam i przyszla szwagierka z paczkami :eek: juz mi sie chepie tym slodkim !!!

1,2 - faworki przed i po :-) byly az 4 takie miski :szok: :laugh2:
3- Wiki z ciocia Adą
4,5,6 - wcinaczek :-)

aha wiki tez zaczyna sie puszczac i chodzi coraz wiecej sam ale to jeszcze nie chodzenie :-)

Aga ale Wiktor wcina:szok:

Zosia nie chciała:no:
dzisiaj zasnęła o 18,45 a to dlatego że miała gorączkę po szczepieniu dzisiejszym:-( i marudziła i płakała-tylko do mnie szła,a jak M chciał ja zabrac to był taki krzyk ze szok:baffled:

reklama
Do góry