nina2201
mama Oliviera
hej laski!!! wczoraj wieczorem nie miałam okazji być na BB bo bylismy u znajomych, zobaczyć ich córeczkę, aż wstyd się przyznać mała ma juz 5 miesięcy a my jej jeszcze nie widzielismy, brak czasu po prostu a pod drugie oni mieszkaja kilkanaście kilometrów od nas w lasach i cieżko sie do nich jechało wczoraj bo jestesmy wszędzie zasypani!!!
Esti mój mały tez ma krzywe ząbki jedynki na dole krzywo mu wyszły, moze jak dojdą następne to jakos sie to wyprostuje!
pawimi no ładną niespodziankę ci Vincent zrobił 13 zębów gratulujemy
natka mój mały też ma taka szczerbę między górnymi jedynkami tak samo to wyglada jak u twojwj Zosienki!!!
aga ale ty masz wysokiego meża!!! mój szwagier tez jest taki wysoki i ma problemy z kupnem wszystkiego butów, spodni, bluz, itd. zakupy z nim to nie jest na pewno przyjemność!!!
i witam nową mamusię!!!
Esti mój mały tez ma krzywe ząbki jedynki na dole krzywo mu wyszły, moze jak dojdą następne to jakos sie to wyprostuje!
pawimi no ładną niespodziankę ci Vincent zrobił 13 zębów gratulujemy
natka mój mały też ma taka szczerbę między górnymi jedynkami tak samo to wyglada jak u twojwj Zosienki!!!
aga ale ty masz wysokiego meża!!! mój szwagier tez jest taki wysoki i ma problemy z kupnem wszystkiego butów, spodni, bluz, itd. zakupy z nim to nie jest na pewno przyjemność!!!
i witam nową mamusię!!!