reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

jagna, nie powinno się tak od razu dawać nowego mleka, przestawianie na kolejne mleko powinno odbywać się stopniowo, poprzez mieszanie nowego mleka ze starym, na początku np 6 miarek 2ki i 1 3ki, potem 5 miarek 2ki i 2 3ki itd... 2ka i 3ka mają inny skład i dziecko powinno być stopniowo przestawiane :)
Ja mieszam, ale nie na miarki tylko jeden posiłek dałam małej z tego mleczka ale tylko 60ml i tak przez 5 dni zwiększałam aż przeszła całkiem na bebiko, lekarka tak kazała. Ja po prostu w ogóle zmieniłam jej mleko z bebilonu na bebiko bo podobno lepsze i tańsze.

reklama
f20b7d328c.jpeg

Hej dziewczyny nawet tu wczoraj nie zajrzałam, mielismy na zakupy jechać i niestety nie udało sie!!! tak mnie cały dziń głowa bolała, ze nie byłam w stanie gdzies sie ruszyć, na dodatek poprzednia noc koszmar Oli budził się co 2 godziny a ja nie mogłam zasnąć!!! niedziela więc okropna!

Hihi, jagna, z tekstu zrozumiałam że Ty tak od razu :D Wybacz :> My będziemy dalej Bebilon dawać, mała bardzo lubi to mleko, a mi jest wygodnie z tym opakowaniem :p

Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta ostrzega na swoich stronach, że szary sweterek dla dzieci, kupiony w sieci sklepów H&M może być niebezpieczny dla dzieci. Potwierdza to H&M.

Sweterek w rozmiarach 62-86 cm, przeznaczony dla dzieci w wieku od 2 do18 miesięcy wykonany z akrylu (60%) i alpaki (40%) może stwarzać zagrożenie uduszeniem, w przypadku połknięcia przez dziecko oddzielających się od produktu pukli włókien.

Klienci, którzy już kupili sweterek, mogą go zwrócić do najbliższego sklepu H&M, gdzie otrzymają zwrot ceny zakupu.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1347,tit...l?ticaid=174f4

Hihi, jagna, z tekstu zrozumiałam że Ty tak od razu :D Wybacz :> My będziemy dalej Bebilon dawać, mała bardzo lubi to mleko, a mi jest wygodnie z tym opakowaniem :p
Agni nic się nie stało. Mi bebiko też pasuje przesypuje w puszkę po bebilonie peptti. Tylko muszę ją myć po każdej paczce, tyle kłopotu. Nawet chyba bebiko bardziej jej smakuje niż bebilon. Mój mąz zastanawiał sie nad dodaniem odrobinki kakao do mleka, wybiłam mu to z głowy;-)

Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumenta ostrzega na swoich stronach, że szary sweterek dla dzieci, kupiony w sieci sklepów H&M może być niebezpieczny dla dzieci. Potwierdza to H&M.

Sweterek w rozmiarach 62-86 cm, przeznaczony dla dzieci w wieku od 2 do18 miesięcy wykonany z akrylu (60%) i alpaki (40%) może stwarzać zagrożenie uduszeniem, w przypadku połknięcia przez dziecko oddzielających się od produktu pukli włókien.

Klienci, którzy już kupili sweterek, mogą go zwrócić do najbliższego sklepu H&M, gdzie otrzymają zwrot ceny zakupu.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1347,tit...l?ticaid=174f4
Jak dobrze że nie kupuje w H&M-ie

reklama
ja chodzilam do gina w szpitalu w ktorym rodzilam i w ktorym zreszta parcuje moj tata :-) sale porodowa mialam odzielna z kibelkiem ,lzaienka i tv dla Jacaka ale nie skorzystal :-D ja rowzniej nie mialam niczego oplacanego, a moja polozna to skarb nad skarbami do tj pory utzrymuje z nia konakty na nk :-) i dzieki nie nie bylam nacinana ani zszywana- zlota kobieta poprostu,

ja juz dzisiaj daje mleko 3 :-) bo z ostatniego opakowania zostaly tylko 2 miarki a maly konczy roczek w czwartek wiec juz nie kupilam 2 tylko odrazu bebiko 3

wiki juz pil kakao na swoim mleku czasem mu daje po sniadanku.

teraz szaleje z odkurzaczem swoim, nie zapeszajac od 3 dni zaczol jesc normalnie:
5rano 150 mleka
10 sniadanie
ok.14 caly sloik obiadku 250ml po 12 miesiacu
kolo17 deser
i o 20 na dobranos 240 kaszy :-)
taka jestem szczesliwa ze wkoncu je normalnie mam nadzieje ze znwou tak zostanie mu.

Do góry