no moj juz tak caly tydzien je normalnie ale nie chcialam nawet pisac zeby nie zapeszacja chodzilam do gina w szpitalu w ktorym rodzilam i w ktorym zreszta parcuje moj tata :-) sale porodowa mialam odzielna z kibelkiem ,lzaienka i tv dla Jacaka ale nie skorzystal ja rowzniej nie mialam niczego oplacanego, a moja polozna to skarb nad skarbami do tj pory utzrymuje z nia konakty na nk :-) i dzieki nie nie bylam nacinana ani zszywana- zlota kobieta poprostu,
ja juz dzisiaj daje mleko 3 :-) bo z ostatniego opakowania zostaly tylko 2 miarki a maly konczy roczek w czwartek wiec juz nie kupilam 2 tylko odrazu bebiko 3
wiki juz pil kakao na swoim mleku czasem mu daje po sniadanku.
teraz szaleje z odkurzaczem swoim, nie zapeszajac od 3 dni zaczol jesc normalnie:
5rano 150 mleka
10 sniadanie
ok.14 caly sloik obiadku 250ml po 12 miesiacu
kolo17 deser
i o 20 na dobranos 240 kaszy :-)
taka jestem szczesliwa ze wkoncu je normalnie mam nadzieje ze znwou tak zostanie mu.
reklama
joooaaa1
Styczniowe mamy'08
Hej kobietki
U nas do przpdu, mały ma 5 ząbków, i od niedawno zaczęły mu się pojawiać.
Je mi bardzo dużo, co byś nie dał do buzi on bierze a waga nie za wysoka, 9,5 kg to myśle ze wsam raz co u Was kobietki?? dawnooooooooo mnie tutaj nie było
U nas do przpdu, mały ma 5 ząbków, i od niedawno zaczęły mu się pojawiać.
Je mi bardzo dużo, co byś nie dał do buzi on bierze a waga nie za wysoka, 9,5 kg to myśle ze wsam raz co u Was kobietki?? dawnooooooooo mnie tutaj nie było
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
a to prawda joasiu dawno sie nie bylo ... dobrze ze wkoncu zajzalas....
u nas powoli jakos leci, wszystkie planujemy urodzinki maluchow albo juz je obchodzily :-)
jak maly i jego zdrowie ?
u nas powoli jakos leci, wszystkie planujemy urodzinki maluchow albo juz je obchodzily :-)
jak maly i jego zdrowie ?
nina2201
mama Oliviera
Mały spi, a ja zaczęłam buszować po necie, tradycyjnie!
Bylismy dzisiaj na spacerku 2 godzinki bo ładna pogoda -2 tylko i słoneczko!
chciałam zamówić dzisiaj tort na roczek ale zapomniałam, ze ta cukiernia jest w poniedziałki zamknieta, i zaproszenia chciałam kupić zeby juz tak oficjalnie wszystkich zaprosić i było ale jedno ostatnie ((
Bylismy dzisiaj na spacerku 2 godzinki bo ładna pogoda -2 tylko i słoneczko!
chciałam zamówić dzisiaj tort na roczek ale zapomniałam, ze ta cukiernia jest w poniedziałki zamknieta, i zaproszenia chciałam kupić zeby juz tak oficjalnie wszystkich zaprosić i było ale jedno ostatnie ((
natka86
mamusia Zosieńki
nina to masz szczęście
natka86
mamusia Zosieńki
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
wiecie co ja nie znam sie za bardzo bo u nas nigdy sie czegos takiego nie robilo po co daje sie dziecku kase, rozaniec i kieliszek?
reklama
natka86
mamusia Zosieńki
pawimi dziękujemy.
padła,padła wykończona była.
padła,padła wykończona była.