reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
hej Kochane!!!:-)bardzo przepraszam ze nie zagladam regularnie ale caly czas pochlania mi praca i Bubus i przyszly maz:-) nie mam pojecia co u Was....:zawstydzona/y:ale skladam najgoretsze zyczenia wszytskim solenizatom!!!!oraz swiezo upieczonym mezatkom - Dziubus i Joa :-)gratuluje takze piewszych badz kolejnych zabkow bo na pewno takie sie pojawily:-)

piekna pogoda to korzystamy i spacerki ..wycieczki a po tym wszytskim padamy jak muchy;-)Bubus mial ostatnio wysoki wynik 5.64:zawstydzona/y:dzis znow mial pobierana krew za ok tydz wyniki zobaczymy czy klinika czy nie.....denerwuje sie strasznie:zawstydzona/y:ogolnie to tez rozmyslam kiedy wrocic na caly etat to w koncu tylko 3h wiecej i tak mysle ze od wrzesnia......troche szybko ale musze :dry:
od przyszlej srody ruszamy na nauki przedmalzenskie z lukim takze znow wieczor pochloniety kolejny.....mam nadzieje ze u WAs si i jakbyscie mogly napisac krotko co u Was bylabym wdzieczna!!!:sorry2:
Albi dzieki Ty wiesz za co Kochana;-):*

Dzień dobry ja wstałam dzieci spią moąe coś zrobie zanim wstaną(posprzątam,prenie włącze)Albi jak one fajnie wyglądają zobaczymy co to jes jak do Konina pojade to kupie.Ja kupuje w Lidlu 16 szt 7 zł mi się sprawdzają.Akiedyś kupiłam z hagisy to mała miała mocno czerwoną pupe

Mój mąż ma małe pytanko jak ściągnąć taką pieluchę jeżeli jest kupka bo obawia się że może wszystko pobrudzić, a szczególnie dziecko:tak:
a jak sciagasz zwykłą pieluche jak jest kupa?? Jak ci dziecko nawali od morza do morza (co mojemu sia zdarza) to przez zwykłą pieluche wypłynie to nawet na koszulke, body czy inne ciuchy a jak jest normalna to sie i z majciochami ściągnie i nic nie jest.

reklama
:-)witam. pisze szybko poki kamil zajal sie zabawkami. dzis w nocy kamil obudzil sie z ogromnym placzem i niemoglam go uspokoic ,jak przypuszczam to byl kolejny atak zebow, tak wiec pol nocy nieprzespane.
wczoraj odebralam wreszcie spacerowke i co najsmieszniejsze to kupilam wkoncu calkiem inna niz wybralam wczesniej ale jestem zadowolona i kamilek rowniez.
jesli chodzi o ten upadek to zgadzam sie calkowicie z Albi z upadkami na glowe nie ma zartow nasze szkraby sa jeszcze malutkie maja jeszcze slabe kosci czaszki . i wogole niema o czym mowic.
ząbki kamila sa juz ostatecznej wielkosci .
DZIUBA wspolczuje
Albi napewno wyprobuje te pieluchy.
u nas dzis tez upal wiec lece na spacer poki niema jeszcze takiego strasznego skwaru. a mam sporo do zalatwienia wiec bedzie dwa w jednym.

Do góry