reklama
ewa_adu
Fanka BB :)
Jak zaczyna chodzić to podejrzewam ciemiączko ma już zarośnięte i mocniejsze kości czaszkijak zacznie dziecko chodzic to sie ciagle waligdzie popadnie i co chodzic za kazdym razem na usg???
Ale co tam zamiast analizować to lepiej mieć głowę na karku i dziecka po prostu pilnować i NIE ZOSTAWIAC SAMEGO NA ŁÓŻKU !!!!!
Dzewczynki spią ide odpocząć,jestem padnieta.Ciągle na nogach przy 2 dzieci jet wiele do roboty,a pranie sprzątanie gotowanie.Popadam z niektórymi obowiązkami w paranoje(przesadnie sprzątam,mam bzika na tym punkcie,).Dobranoc
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Co racja to racja.Mojego to nawet na sekundę samego nie można zostawić bo zaraz gdzieś ucieka.Dzisiaj byliśmy na szczepieniu i Oskar chciał zwiać pani doktor z kozetki.Położyła go na plecach a on hyc na brzuch i do tylu.A i wazy 7400 i mierzy 70 cm.Jak dla mnie waży trochę za mało ale pani doktor mówi ze przy jego ruchliwości to jest ok.
ewa_adu
Fanka BB :)
nutka, popieram w 100%... szok co tu dużo mówić, mamy dwa razy więcej pracy niż inne mamuski na BB. ALe dajemy radę i czas na forum tez jestCiągle na nogach przy 2 dzieci jet wiele do roboty
wazy 7400 i mierzy 70 cm
pam, to malusio, tak jak mój Kubek. On 3 tyg temu ważył 7250 A teraz nie wiem...mozę ciut mniej niż 8.
A w podobnym wieku są.
Mój 6m22d, Twój 6m21d
A czym go karmisz ?
Anja78
matka superstar
no i oto chodzi,dla dziecka tylko podloga!!!!....a nie lozko, na podlodze nic sobie nie zrobi, przynajmniej na razieja malej nigdy na lozku nie klade, chyba ze lezy ze mna a tak to bum i na podloge Smeciare, tam ma zabawki i niech sie kotluje;-)
natka86
mamusia Zosieńki
albi a na to usg glówki domyślam się że trzeba mieć skierowanie od rodzinnego??? i jak dlugo sie czeka na to? w szpitalu to robią?
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
jak zacznie dziecko chodzic to sie ciagle waligdzie popadnie i co chodzic za kazdym razem na usg???
pewnie ze nie, ja tez bym pooobserwowala dziecko najpierw, moje inie spadlo jeszcze, bo ja wychodze z pokoju to albo go na ziemie zdejmuje albo do lozeczka wsadzam no chyba ze tatus jest z nim na tym lozku ale to musze wydac polecenie : "popatrz na niego", lub "przypilnuj go" bo sam to sie nie domysli bo maly w sumie jeszcze sie tak nie przemieszcza jak wasze pociechy.... co mnie martwi troche .... ale poczekamy zobaczymy ...
reklama
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Ewcia mój pije Nan Activ.Średnio pije 4 razy dziennie mleko po ok.180 ml.Do tego jakiś deserek owocowy i obiadek.Czasem jakieś chrupki kukurydziane.A na noc do mleka dodaje mu kaszkę.Tylko że on cały czas jest w ruchu i wszystko spala.