reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Słoneczko mojego życia, Dawcio ost. ciągle sie budzi w nocy ok 3 ale tylko daje mu picie 120 ml i przewijam i dalej spi.

Moje dziecie juz przesypialo slicznie cale nocki od ok 21-21.30 do ok 6 - 7 rano i od jakis 2 tygodni cos mu sie przestawilo i budzi sie wlasnie o 3 punkt (jakby sie znal na zegarku) i tez przewijanie mleczko i spi dalej. I nie wiem jak mu to wybic z glowy, bo juz tak bylo fantastycznie.

i teraz mi się przypomniało Gdzieś koło 6msc nasze maluchy znowu maja wiekszą chęć na jedzonko i dlatego się częściej budzą
witam nową mamusię

My po spacerku a Amelcia śpi grzeczne dziecko sie zrobiło,zaraz mężus z pracy wróci obiadek gotowy a potem do mamusi powynosic meble przed jutrzejszym malowaniem.Amelke zostawiam u tesciowej i Wiktorie też jeny jeszcze nigdy niezostawiałam małej na cały dzień bedę za nią tesknic jak diabli.Ale niewezme ją bo nic bym niezrobiła i wszedzie bedzie smierdziec farbą.

reklama
dziękuję za wszystkie pozdrowienia-jest mi bardzo miło:-) Moja Majka tez ostatnio częściej budzi się w nocy-zwłaszcza o 3nad ranem, jest wtedy cała szczęśliwa jak zobaczy,że otwieram oczy i chce się bawić:-D karmie ją wtedy niemal bez słowa i odkładam do łóżeczka-po chwili zasypia:-)

Do góry