reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Wszystkiego najlpeszego dla Adusi, Mikiego i Agi z okazji półrocznicy. Jeszcze 17,5 roku i z głowy, bedziemy mieć :-D (sama w to nie wierze)

Szczypi czemu Twoja malizna ma na suwaczku mam 6 miesiecy i 9 dni?? Czy mnie sie cos pierniczy juz??

reklama
Słoneczko mojego życia, Dawcio ost. ciągle sie budzi w nocy ok 3 ale tylko daje mu picie 120 ml i przewijam i dalej spi.

Cześć:-) dopiero kilka dni temu odkryłam forum BabyBoom. Jestem Styczniową Mamusią. Moja Majusia jutro kończy pół roczku. Mam nadzieję, że znajdę na tym forum odpowiedzi na tysiące pytań :-D Majka to mój pierwszy (i mam nadzieję że nie ostatni) dzidziuś. pozdrawiam wszystkie Styczniowe Mamusie!

wszystkiego naj naj naj dla nszych dzisiejszych półroczniaków!!

szczypi, witaj nareszcie!! jeszcze raz wszystkiego najpiękniejszego :* czekamy na zdjęcia

kurcze dziewczyny przyjechał S i na nic od razu nie mam czasu, więc będę do Was zaglądać z doskoku, bo musimy pozałatwiać ostatnie rzeczy przed śłubem, no a potem wakacje, do których też trzeba się przygotować, a zresztą zawsze jak S wraca do domu to nie mam czasu na siedzenie przed kompem... ale na pewno nie zapomnę o Was i będę zaglądać jak często się da! ściskam Was wszystkie mocno!

Cześć:-) dopiero kilka dni temu odkryłam forum BabyBoom. Jestem Styczniową Mamusią. Moja Majusia jutro kończy pół roczku. Mam nadzieję, że znajdę na tym forum odpowiedzi na tysiące pytań :-D Majka to mój pierwszy (i mam nadzieję że nie ostatni) dzidziuś. pozdrawiam wszystkie Styczniowe Mamusie!
Witaj kami!
Napisz nam coś więcej o Was, pokaż nam Majusię !

Witam nową mamusie a moja Amelcia spała ładnie dwa razy budziła sie do mleczka ale jak wypiła to spała dalej.Pogoda nieładna ciągle niema słońca,idziemy na spacerek bo jak małą połorzyłam spać o 9 to i ja usnełam i o 11 sie obudziliśmy ,Wiktoria bajki oglądała.Teraz ide ją przebrać bo sie zesrała.Aco do tego pokasływania to chyba zbyt mocno przewrażliwiona jeste do teraz niesłysze nic.WSZYSTKIEGO NAJ DLA SZEJSCIO MIESIECZNIAKÓ,CAŁUSKI OD NAS

reklama
Witaja Kami:tak::tak::tak:-widzę że jesteś z Mazur.....a dokładnie skąd?My często na Mazury wyjeżdzamy odpocząć

Kurcze a ja nie wiem o ja Agnieszkę chodzi a życzenia zlożyłam:confused::confused::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mili
Oli pilnuję jeszcze jutro i jak wrócimy z urlopu-do końca lipca.
Wypiłam kawkę szatana i jakoś zżyję..Ola zabawia Olisia i jest bardzo grzeczna-ma 2 latka
Nawet ciasto zrobiłam i się piecze a my an spacerek zmykamy

Do góry