reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dziekujemy za zyczonka z Bubusiem i sami skladamy solenizantom duzo usmiechu kazdego dnia!!!:-)
Bubus marudny -skok rozwojowy?:confused:
Esti tez dostalam kwiatucha od swojego lubego 2 dni temu piekna dluga roze:-)poza tym fajnie ze dorabiasz-moj tez dorabia u znajomych robi remont ale duzo go w domu nie ma -wkurzylam sie ze pozno wraca i nie ma dla nas wogole czasu to wrocil i wynagrodzil nam nieobecnosc spacerkiem i lodami a kubuc-herbata;-)
Dziuba szkoda ze fotek nie udalo sie zrobic:sorry2:
Dzieciaczki na foteczkach pieknie wygladaja:tak:
Albinka masakra teraz musisz w kolko powtarzac mu mama:-p
u nas za to pogoda do dupy ale moze pod wieczor sie rozpogodzi:confused:i pojde z Bubusiem na spacerek:cool2:

reklama
Dziuba wózeczek się fajnie prezentuje:tak::tak:mamy taką samą parasolkę;-)
Widzę ,że u Was nie za ciepło...mała na długo ubrana...u nas żar sie z nieba leje:cool::cool::cool2::cool2::cool2:ale coś grzmi.....................niech popada , bo wytrzymać sie nie da!

Ostatnia edycja:
dziękujemy za życzenia i przesyłamy całuski jubileuszowe dla Zosi i Kubusia:-D:-D:-D
U nas też duszno już od dwóch dni - nie ma czym oddychać mimo że temp niby tylko w okolicach 25 w cieniu. Kupiliśmy kolejny fotelik samochodowy, bo za chwilkę Tobi wyrośnie nam z tego i będzie draka. Obecny ma nośność do 11 kg a Tobi przecież już waży 10,5 i chociaż mieści się jeszcze - główka nie wystaje - to jesienią w cieplejszym ubranku będzie mu za ciasno. Mamy taki tylko czerwono-szary
FOTELIK CONECO ZENITH+GRATISY+POCIĄG EDUKA+ WYS=0 (389230676) - Aukcje internetowe Allegro
I krzesełko do karmienia się sprawdza - pisałam że kupiliśmy.

KRZESEŁKO CONECO GALILEO MEGA GRATISÓW WYS.0ZŁ (392034873) - Aukcje internetowe Allegro

Basiu, na dworzu u nas strasznie duszno, właściwie ubrałam chyba malą za ciepło bo mogłam jej założyć krótki rękaw ale takie chmury że myślalam ze chłodniej...
natka, no proszę jaka niespodzianka, ząbek na basenie!! super że Wam się podobało, czekamy na fotki!

My własnie wróciliśmy było super ale zaczeło kropić i ucieklismy do samochodu.Natka ale super pierwszy ząbek a ja u małej jeszcze nic niewidac a taka marudna,ale co zrobić wkońcu wyjdzie.My byliśmy w Uniejowie wybudowali zjezdzalnie są tam zródła gieomeniarne(gorące zródła) ale było jeszcze zamkniete dopiero w następną sobote czynne.Bedzie gdzie z dziecmi pojechachttp://www.uniejow.pl/zobcie jak fajnie

reklama
Do góry