reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
moj niedobry syn mowi TATA i to nie tak ot ak, tylko Marek mowi TATA i on powtarza TATA :-(;-) a ja mowie mama a on tylko robi miny misia fazzy.

hehej.
wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków kończących 6miesiąć. Teraz to już etap totalnego poznawania świata.
Natalka i Dawid super zdjęcia.

pozdrawiam.

Serdeczne życzonka dla 6 miesięczniaków-Tobiasza i Zosi oraz dla 5 miesięczniaka Kubusia od Mikiego z mamą

Załączniki

• 49s.gif
    49s.gif
    45,3 KB · Wyświetleń: 46
  • gratulacje.gif
    gratulacje.gif
    54,4 KB · Wyświetleń: 11
Witam my jak zwykle w trasie,Amlka tak sie nauczyła że wszedzie dobrze ale nie w domu.My po obiadku i zaraz do Uniejowa na święto wody jedziemy ale małam nam usneła jak sie obudzi.Upałau nas 30 stopni w cieniu to na słońcu jeszcze wiecej.

Wszystkiego najlepszego do naszych solenizantów tych co mają pół roczku i tych co mają 5 miesiecy,przedewszystkim zdrówka

reklama
Dawiś sliczny
a to moja dzIS PO spacerku
sto lat dla naszych dzisiejszych solenizantów!!!!!

Załączniki

• DSCN5439.jpg
    DSCN5439.jpg
    536,3 KB · Wyświetleń: 19
  • DSCN5441.jpg
    DSCN5441.jpg
    534 KB · Wyświetleń: 19
  • DSCN5442.jpg
    DSCN5442.jpg
    692,4 KB · Wyświetleń: 25
  • DSCN5444.jpg
    DSCN5444.jpg