reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Caly czas powtarzam,ze nie ma co panikowac z tymi wczesniejszymi porodami...Wytlumaczylam sobie,ze czesciej sie zdarz,ze sie rodzi w 7 miesiacu jednak niz w 8!W 8 to juz poczeka...Na niewiele sie to zdalo bo przeciez zaczelam dzisiaj 35tc!to jeszcze 2 tygodnie i juz naprawde musze byc przygotowana na wszystko!Niesamowita sprawa...
Dzidzia dobrze,ze jestes :-D Jak Wam sie mieszka razem?Jak sie uklada?I w ogole co slychac?Tak rzadko nas odwiedzasz ze moglabys cos poopowiadac! :tak:
Naczytalam sie wczoraj tych rankingow "rodzic po ludzku" i mi sie snilo dzisiaj,ze mnie mezus wiozl na porodowke do Ledzin.Przez jakies gory i lasy....Wszedzie byly drewniane chatki i bylo slicznie ale ja sie niepokoilam bo Ledziny sa na Gornym Slasku(to rodzinna miejscowosc mojego ojca i tam jest pochowany).Wiezlismy jeszcze jedna dziewczyne z...18-raczkami :-D I moj mezus sie pytal jak ona bedzie rodzic a ja mu wytlumaczylam,ze to tak samo jak ten automat do pilek tenisowych...Nastepnie Zuzia urodzila sie chlopcem ale wcale sie tym nie przejelam :-D No nie moge juz z tymi snami...Codziennie mi sie sni cos absurdalnego.I zawsze zwiazanego z dzieckiem...

reklama
czy moze mnie ktoras kopnac w tylek zebym dostala powera? bo jest po 10 rano a ja jeszcze w proszku. musze isc na zakupy ale mi sie nie chce z domu ruszyc

pumi nie przejmuj sie ja dzis z lozka ok. 12 sie wyrwalam.... poprsotu taki dzien....
tak mi sie dobrze siedzi u rodzicow, a tu musze uciekac zaraz, bo pranie musze powiesic
a jutro do krk na studia... nie chce mi sie... mam przyznany IPS ale jeszcze poki co na cwiczenia chce jezdzic
pozdraiam Was serdecznie i mocno sciskam... bez forum jest lyso.... naprawde.... tesnie za Wami bzuiaki

Zdazysz pumi ja zjadłam obiadek jakas godzine temu i sie rozleniwiłam najchetniej poszłabym spac juz
Własnie mnie tez ostatnio czesto boli brzuch jak na okres od jakiegos tygodnia hmm moze to sa skurcze przepowiadajace ale czy nie za szybko

No Pumi- leniu rusz tyłek i dotleń dziecko...
Co do siarki i mleczka w cycuchach to ja juz chyba musze zaczac nosic wkładki bo mam na staniku plamki;-)
Co do mezow- to oni nie maja bladego pojecia o niczym. Moj czesto pyta sie- co Ty mozesz tyle gadac na tym forum, o czym? przeciez jestes w ciazy i juz!!!On nie teges ze przeciez ciaza ma rozne etapy..dla niego etap- to rosnacy brzuch i porod...Dziwne te meskie stworzenia

Asia- fotki limuzyny dla malego koniecznie wstaw. Anja a ty kupials juz ten zajefajny wozio?
ja znowu odwlekam ubieranie sie - tata zadzwonil na skypa i nam zeszlo przez kompem hihihi. chyba dzis zostane w pizamie caly dzien

ok Albi, wysle jurtro. globus mi sie utrzymuje strasznie mi sie kreci w glowie i dretwieja palce...cos nie tak z magnezem, albo zaburzone elektrolity...wpiepszam wiec banany, na nic innego nie moge dzis patrzyc:cool:jakis slaby dzien, wczoraj zakonczylam zakupy te najwazniejsze .
zostal mi fotelik do auta, kosmetyki, pieluchy i pierdoly dla mnie, staniki, wkladki, laktator etc:sorry:

Mi tez dzis trudno było się zmobilizować - dopiero po 13 zaczęłam coś robić, ale jak się rozpędziłam to juz jest ok: pranie, obiadek w toku i odpowiedź na recenzję zaczęłam.
Tej siary, o której wspominacie, wypatruję i wypatruję i... nic.:no:
Dzidzia, no właśnie, jak Ci się mieszka z mężem, tak pamiętam, że się trochę obawiałaś.

reklama
jestem w szoku :szok: w zeszlym tyg zakladalam spodnie bez rozpinania a dzisiaj jak chcialam je zalozyc to zabraklo mi 10 cm do zapiecia przez jeden tydzien tak mi brzuch urosl :sorry:a co dalej w grudniu bede sie kulac w sniegu jak balwanek:rofl2: ide w koncu prasowac te posciel

Do góry