reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ja mam oba wyniki z toxo na granicy-wynik watpliwy:-( ale poczekam na gina az sie wypowie, polozna-pieleg spoleczna powiedziala, ze powinno byc OK:tak:, wiec sie nie stresuje niepotrzebnie, o moj stres dba za to moja mama, ktora Uwielbia dyrygowac ludzmi a teraz ma ku temu wspaniale warunki, "dwoje gowniarzy bedzie mialo dziecko ,wiec trzeba im pomoc" rozwiazac problem np koloru scian w kuchni, wyboru mebli i oczywiscie gdzie postawie lozeczko i jakie kupie, no bo musi byc....i takie siakie i stac tu i nigdzie wiecej, po musze non stop kontrolowac oddech dziecka:-):szok:a jak postawie lozeczko za mala scianka z gibsu zeby mialo wygodnie i przytulnie to mis sie przez noc udusi :angry::angry:wiec sie na mnie wydziera, ze ja nie mam doswiadczenia! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::eek:milo mi!!!!
jak wpadnie w trans to lepiej uciekac, ale nie mozemy odpuscic bo jak wyjdziemy z pracy zacznie malowac kuchnie na swoj wybrany kolor i pewnie zrobi nam "niespodzianke"zamawiajac jakis kredens!!!!:baffled: ale sie rozpisalam

reklama
heh ja mam fajna tesciowa ale na poczatku małzenstwa tez sie troszke wtracała ale ja jak mi sie nie spodobało cos ze sie wtraca to jej odburknełam i teraz mam spokoj a tak jest spoko lepiej troszke sie czuje łepiczek przestał bolec uff

u mnie jest 1 po poludniu.
u mnie tesciowa po moim poronieniu sie bardzo przejela-akurat goscila w stanach wiec codzienie mnie odwiedzala( bo mieszkala u mojej szwagierki), gotowala mi obiadki i zagadywala zebym nie zwariowala z zalu.

Ostatnia edycja:
Ja sie po prostu bardzo przejmuje:baffled:,tylko pierdoly i gadanie ale zawsze, probuje sie skupic na dziecku i wlasnym instynkcie, wiadomo, ze rodzina moze cos ewentualnie doradzic ale i tak bede sie kierowala wlasnym sercem i rozumem, nawet jak popelnie jakis blad to no cuz, czlowiek uczy sie na bledach, a napewno zadna matka zle dla dziecka nie chce, a ocenianie innych przez ichny pryzmat wiedzy o wychowywaniu trzeba bedzie ignorowac;-)

o matko to Twoja mama Anja jest prawie jak moja teściowa.Kiedyś zwróciłam jej uwage żeby się nie wtrącała do naszego życia to sie przestała do mnie odzywac. Cóz jedyne co potrafi to zrównać człiowieka z ziemia, a pozniej odwróci kota ogonem i do tego wszystkiego się wyprze i powie ze nie miało cos takiego miejsca. Dzisiaj mija dokładnie 31 dzień jak ze mną nie rozmawia :) dokładnie tyle samo ile definitywnie nie palę, byłoby dluzej ale niestety 27 maja tak mnie wyprowadziła z równowagi ze uległam nałogowi.
Powiem Wam, ze moja teściowa odkąd tylko dowiedział się o ciązy stała się dla mnie okropna. Nawet raz nie spytała się jak sie czuję. Jeszcze z tydzień temu to mi zalezało na tym, żeby było między nami dobrze, ale niestety tak sie nie da. Na szczęście mam swoich rodziców i bliskich którzy mnie wspierają i wiem że zawsze mogę na nich liczyć :)

reklama
Tak to juz jest!!! rodzice chca jak najlepiej a nie rozumieja,ze czesto to lepiej znaczy nie wtracac sie w zycie swoich doroslych dzieci ktorzy sami beda mieli dzieci:-)

Do góry