Anja78
matka superstar
Ja mam oba wyniki z toxo na granicy-wynik watpliwy:-( ale poczekam na gina az sie wypowie, polozna-pieleg spoleczna powiedziala, ze powinno byc OK, wiec sie nie stresuje niepotrzebnie, o moj stres dba za to moja mama, ktora Uwielbia dyrygowac ludzmi a teraz ma ku temu wspaniale warunki, "dwoje gowniarzy bedzie mialo dziecko ,wiec trzeba im pomoc" rozwiazac problem np koloru scian w kuchni, wyboru mebli i oczywiscie gdzie postawie lozeczko i jakie kupie, no bo musi byc....i takie siakie i stac tu i nigdzie wiecej, po musze non stop kontrolowac oddech dziecka:-)a jak postawie lozeczko za mala scianka z gibsu zeby mialo wygodnie i przytulnie to mis sie przez noc udusi wiec sie na mnie wydziera, ze ja nie mam doswiadczenia! milo mi!!!!
jak wpadnie w trans to lepiej uciekac, ale nie mozemy odpuscic bo jak wyjdziemy z pracy zacznie malowac kuchnie na swoj wybrany kolor i pewnie zrobi nam "niespodzianke"zamawiajac jakis kredens!!!! ale sie rozpisalam
jak wpadnie w trans to lepiej uciekac, ale nie mozemy odpuscic bo jak wyjdziemy z pracy zacznie malowac kuchnie na swoj wybrany kolor i pewnie zrobi nam "niespodzianke"zamawiajac jakis kredens!!!! ale sie rozpisalam