reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Aga gratulację!!!! no i super, że juz dzisiaj na swoim, pewnie będziecie swiętowac wieczorem:-D

jagna mam nadzieję, że szybciutko Celinka wyzdrowieje no i zeby ten lekarz okazał sie w porządku i jej pomógł!!! dużo zdrówka dla malutkiej:tak:

reklama
U nas Pulmeks, witamina C i Pyrosal (przciwzapalny) to podstawa przy jakimkolwiek przeziebieniu- zazwyczaj 3 dni i po katarze:tak:ale to i tak rzadko sie zdarza.
W koncu trafilas moze na dobrego lekarza

E-sterka też mam pyrosal, może mała go zje.
Byłam na pokazie pościeli wełnianej u teściowej. Dostałam dla dziecka, za darmo:szok:, poduszkę z wełny owczej. Aż w szoku byłam, nie wiedziałam co mam powiedzieć, babka dała jak się dowiedziała ile dziecko choruje. Stwierdziła, że może pomoże ta poduszka bo nie alergizuje. Chyba zamówię u nich pościel dla małej bo mają bardzo słodką dla dzieci. A i tak muszę kupić, coś małej. Wolałabym kupić lepsze a nie jakieś z marketu.

jagna uwazaj z ta welna bo tez moze byc alergenem. Trzymam kciuki za Celinka zeby w koncu wyzdrowiala.
aga super! ciesze sie z wami, pamietam ciagle jak rozpaczalas w tamtym roku wlasnie w okolicach swiat najbardziej ze nie macie swojego lokum a ja cie pocieszalam haha...super ze te swieta spedzicie juz na swoich smieciach!

Pawimi ja mam już taka kołdrę, i mała ją uwielbia. A od poduchy z piór stroni.
Ojj, Adze teraz dobrze, mają swoje lokum i aby im się bardzo dobrze tam żyło:-)

Witam jestem mamą styczniową 2008 moj synek urodził sie 17 stycznia:-) orucz tego mam 16 letniego syna i jeszcze mlodszego ktory skonczyl wczoraj 7 lat mam nadzieje ze miło mnie przyjmiecie:tak:na watku jestem troszke dluzej ale jakos nie mialam czasu sie zalogowac.Pozdrawiam

reklama
Do góry