reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
A no i dzis w koncu dopielam swego (po tej wczorajszej rozmowie) i maly poszedl spac bez cumla. Po poludniu doslownie wyl pol godziny w koncu usnal, a teraz tez pomarudzil z kwadrans i mam nadzieje ze jutro , a najpozniej pojutrze bedzie po sprawie. :cool2:

Paulinek my też świeżo odsmoczkowani.I powiem Ci że najgorsza była pierwsza noc.
Z każdą następną było coraz lepiej a mały zapomniał już o dydusiu.

Super ten jeep.
A ze smokiem im dalej bez niego tym lepiej.
Mała śpi, ja Hausa oglądałam ale przegapiłam 2 odcinki i już nie w temacie jestem:-:)wściekła/y: Wszystko przez ten szpital. Mogli nas wypisać już w środę, ale lepiej zgarnąć kasę za pokój.
My nadal poszokójemy swojego "m". Ale już Wam nic nie napisze aż umowy nie będę mieć w ręce;-)

Paulinek bądż stanowcza i na pewno uda sie odstawić smoka, trzymam kciuki mały szybko o tym zapomni zobaczysz:tak:

Jagna mam nadzieję, zę szybko znajdziecie wasze wymarzone gniazdko:tak:

jagna no ale perfect "m" juz znalezliscie tylko z tego co pamietam maz mial jakies problemy wychowawcze :-):rofl2:
nina - jeep super jest, jesli to jest taki jaki mysle ze maly w nim siedzi w srodku i jezdzi na akumulator to zabawka naprawde czadowa jest. Moj Oliver ma jeepa dwuosobowego jeszcze po Jonathanie czyli autko ma lekko 13-14 lat!!! Teraz obaj z Vincentem nim szaleja po calym osiedlu, maja swoje miejsce do parkowania w garazu ;-):-D:-D a ostatnio Oliver nawet prawo jazdy sobie rysowal haha...

nina super jeeep ale nie dla nas, za malo miejsca pozatym nie ma grze tego wykorzystac moj brat ma taki wlasnie SUPER SAMOCHÓD JEEP POLICJA NA AKUMULATOR (820377671) - Aukcje internetowe Allegro
i jezdzili nim fajnie w tamtym roku w tym roku moze 3 razy .... juz im przeszlo a moja mam ma pol mieszkania zagracone ... jest fajny bo dorosly moze nim sterowac za pomoca pilota albo maluch moze jezdzic sam ale trzeba to zniesc i wniesc no i nie jezdzi tak szybko jak chlopcy by chcieli :p

hausa tez ogladalam jagna :-) i nie wiem o co chodzi bo tydzien temu przegapilam :-(
szybko znajdziecie :-) nie martw sie jak ja mam to ty tez bedziesz miec :-)

paulinek ogromne gratulacje i tzrymam kciuki zeby wszystko poszlo gladko juz teraz :-)

a to fotki z tamtego roku :-D

jagna no ale perfect "m" juz znalezliscie tylko z tego co pamietam maz mial jakies problemy wychowawcze :-):rofl2:
nina - jeep super jest, jesli to jest taki jaki mysle ze maly w nim siedzi w srodku i jezdzi na akumulator to zabawka naprawde czadowa jest. Moj Oliver ma jeepa dwuosobowego jeszcze po Jonathanie czyli autko ma lekko 13-14 lat!!! Teraz obaj z Vincentem nim szaleja po calym osiedlu, maja swoje miejsce do parkowania w garazu ;-):-D:-D a ostatnio Oliver nawet prawo jazdy sobie rysowal haha...
Pawimi tamto mieszkanie ktoś już kupił:-:)wściekła/y:
Mamy na oku 3, tylko tyle powiem:-p;-)

reklama
Do góry