reklama
katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
cześć wam .Kamil rosnie jak na drożdzach aktualnie jest przeziębiony. pomimo to rozrabia jak zwykle . wysylam wam jego aktualna fote. Aga widze że remont mieszkania pełna parą .super wreszcie będziecie na swoim .Pawini piekne macie widoki . a to moj łobuz we wlasnej osobie.Jagna wszystkiego najlepszego spoznione ale szczere.

Załączniki
Ostatnia edycja:
ale te nasze dzieci duze sie zrobily i takie buzki maja juz powazne, to juz zdecydowanie przedszkolaki a nie dzidziusie :-)
No u mnie fakt polskoscia pachnie w okoliy, ja kiedys mowilam ze mieszkam jak na Mazurach hahaha a wogole ta starsza czesc mojej "wioski" zawsze przypomina mi wypady wakacyjne z mlodosci.
No u mnie fakt polskoscia pachnie w okoliy, ja kiedys mowilam ze mieszkam jak na Mazurach hahaha a wogole ta starsza czesc mojej "wioski" zawsze przypomina mi wypady wakacyjne z mlodosci.
katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
oj zgadzam się w zupełnosci wyglądaja jak przedszkolaki. leci ten czas strasznie szybciutko .dziewczyny ile wasze szkraby maja wzrostu i ile waza?
mój 86 cm i chyba z 15 kgoj zgadzam się w zupełnosci wyglądaja jak przedszkolaki. leci ten czas strasznie szybciutko .dziewczyny ile wasze szkraby maja wzrostu i ile waza?
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Wiki 90 cm i 13 kilo
nina2201
mama Oliviera
Oli 88 cm i 11 kg
reklama
nina2201
mama Oliviera
Oli dluga tyczka :-)
u tu najnowsze nasze osiagniecia![]()
Tyczka tyczka

Pawimi u nas tez jest testowane wchodzenie na stół tylko ja małemu zabraniam bo sie boję, że ja sobie w kuchni np.myju naczynia a on fiku na głowę