reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dziękuję moniko za odpowiedź.
Mam na imię anna i owszem jestem mamą styczniowej panienki :) nasze drugie serduszko też miało przyjść na świat w styczniu.no cóż los chciał inaczej.pozdrawiam serdecznie.

reklama
tak nutka obok kibelka mam zlewozmywak bo w kuchni nie ma miejsca na niego (po zrobieniu scianki) a kiedys byl tam gdzie toaleta ale wole miec toalete w domku i zlewozmywak w lazience niz nie miec wogole toalety w mieszkaniu, niewyobrazam sobie mieszkania bez kibelka w domu w 21 wieku !!!!

Mojego J tez zaczyna brac ... boze oszaleje !!!
dzisiaj 3 kupki, maly zjadl ladnie rosolek na obiadek i dopajam go strzykawka bo nie chce pic za bardzo ...

Korale witaj.. dobrze trafilas i to w taki szczegolny dzien jak dzisiaj Dzien Dziecka Utraconego, wszystkiego najlepszego dla was :* a to dla waszego Aniołka
[*]

tak nutka obok kibelka mam zlewozmywak bo w kuchni nie ma miejsca na niego (po zrobieniu scianki) a kiedys byl tam gdzie toaleta ale wole miec toalete w domku i zlewozmywak w lazience niz nie miec wogole toalety w mieszkaniu, niewyobrazam sobie mieszkania bez kibelka w domu w 21 wieku !!!
Aga zgadzam sie z toba w 100%lepiej tak niż wcale.Dużo cierpliwosci dla ciebie trzymaj sie kochana.

Moje dziecie już spi jaka cisza w domku Wiki bajke ogląda a ja mam chwilke dla siebie .Ide mężowi kanapki do pracy uszykować i oglądać moje seriale.
DOBRANOC.

Dzień dobry mamusie!!!
odebralismy dzisiaj wyniki badan małego nic z tego nie rozumiem oczywiście:no: muszę czekać na wiazyte u lekarza w przyszłym tyg pojedziemy.

Może Estera napisze mi jak mam je interpretowac wiem tylko że IgA ma 82 mg/dl a IgE 33,4 KU/L a AGA Iga i AGA Igg ujemne. chyba że coś pomyliłam bo az mi sie jezyk placze od tych ig... cos tam:tak:

Ostatnia edycja:
jagna nie masz niestety raacji w tej kwesti, tzn. prawda jest taka ze jesli kupisz przyczepke podrzednej byle jakiej firmy to byc moze nie bedzie ona rewelacyjna ale kupujac produkt renomowanej rowerowej firmy masz jak w banku ze przyczepka jest odpowiednio wywazona, ze wspanialymi resorami i ogromnymi rowerowymi kolami i dziecku bedzie w niej wygodniej sto razy niz w tylko krzeselku przymocowanym bezposrednio do rowera. Ponadto niestety ale jazda w przyczepce jest o wiele bezpieczniejsza. Jesli przerwocisz sie z rowerem fotelik laduje razem z toba a przyczepka nigdy. Mamy zarowno przyczepke jak i kazde z nas ma po takim foteliku na swoim rowerze. Przyczepka jest juz stara bo po Oliverze ktory byl wprost wniebowziety za kazdym razem jak z niej korzystal a foteliki dwie nowki i co, Vincent o wiele bardziej lubi jezdzic ...stara przyczepka. Po prostu widze jak mu wygodnie a fotelik pomimo ze tez wspanialej firmy, niby doskonale resorowany...no wiec czuje kazdy jego skok i odbicie pupa na swoim bagazniku. W przyczepce masz solidna gumowa opone ktora amortyzuje a tu ...tylko plastik. Tak wiec piszac z autopsji musze zaprzeczyc temu co tam stwierdzilas.

Tez mamy przyczepke i swietnie sie sprawdza, nawet jak maly byl jeszcze w maxi cosi.

A my juz po przeprowadzce, mam jeszcze troche pracy z ukladaniem i sprzataniem, ale sie ciesze bo wreszcie jestesmy "u siebie".

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry