reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
tak nutka obok kibelka mam zlewozmywak bo w kuchni nie ma miejsca na niego (po zrobieniu scianki) a kiedys byl tam gdzie toaleta ale wole miec toalete w domku i zlewozmywak w lazience niz nie miec wogole toalety w mieszkaniu, niewyobrazam sobie mieszkania bez kibelka w domu w 21 wieku !!!!
Mojego J tez zaczyna brac ... boze oszaleje !!!
dzisiaj 3 kupki, maly zjadl ladnie rosolek na obiadek i dopajam go strzykawka bo nie chce pic za bardzo ...
Korale witaj.. dobrze trafilas i to w taki szczegolny dzien jak dzisiaj Dzien Dziecka Utraconego, wszystkiego najlepszego dla was :* a to dla waszego Aniołka
[*]
Mojego J tez zaczyna brac ... boze oszaleje !!!
dzisiaj 3 kupki, maly zjadl ladnie rosolek na obiadek i dopajam go strzykawka bo nie chce pic za bardzo ...
Korale witaj.. dobrze trafilas i to w taki szczegolny dzien jak dzisiaj Dzien Dziecka Utraconego, wszystkiego najlepszego dla was :* a to dla waszego Aniołka
[*]
nina2201
mama Oliviera
Aga zdrówka dla Wikusia, wiem co to szpital przy biegunce współczuję ja przeżywałam to samo!!!
a mieszkanko super, jeszcze troche i będziecie w nim mieszkać
korale witam serdecznie
a mieszkanko super, jeszcze troche i będziecie w nim mieszkać

korale witam serdecznie

tak nutka obok kibelka mam zlewozmywak bo w kuchni nie ma miejsca na niego (po zrobieniu scianki) a kiedys byl tam gdzie toaleta ale wole miec toalete w domku i zlewozmywak w lazience niz nie miec wogole toalety w mieszkaniu, niewyobrazam sobie mieszkania bez kibelka w domu w 21 wieku !!!
Aga zgadzam sie z toba w 100%lepiej tak niż wcale.Dużo cierpliwosci dla ciebie trzymaj sie kochana.
nina2201
mama Oliviera
Dzień dobry mamusie!!!
odebralismy dzisiaj wyniki badan małego nic z tego nie rozumiem oczywiście
muszę czekać na wiazyte u lekarza w przyszłym tyg pojedziemy.
Może Estera napisze mi jak mam je interpretowac wiem tylko że IgA ma 82 mg/dl a IgE 33,4 KU/L a AGA Iga i AGA Igg ujemne. chyba że coś pomyliłam bo az mi sie jezyk placze od tych ig... cos tam
odebralismy dzisiaj wyniki badan małego nic z tego nie rozumiem oczywiście

Może Estera napisze mi jak mam je interpretowac wiem tylko że IgA ma 82 mg/dl a IgE 33,4 KU/L a AGA Iga i AGA Igg ujemne. chyba że coś pomyliłam bo az mi sie jezyk placze od tych ig... cos tam

Ostatnia edycja:
Paulinek
Styczniowe mamy'08
jagna nie masz niestety raacji w tej kwesti, tzn. prawda jest taka ze jesli kupisz przyczepke podrzednej byle jakiej firmy to byc moze nie bedzie ona rewelacyjna ale kupujac produkt renomowanej rowerowej firmy masz jak w banku ze przyczepka jest odpowiednio wywazona, ze wspanialymi resorami i ogromnymi rowerowymi kolami i dziecku bedzie w niej wygodniej sto razy niz w tylko krzeselku przymocowanym bezposrednio do rowera. Ponadto niestety ale jazda w przyczepce jest o wiele bezpieczniejsza. Jesli przerwocisz sie z rowerem fotelik laduje razem z toba a przyczepka nigdy. Mamy zarowno przyczepke jak i kazde z nas ma po takim foteliku na swoim rowerze. Przyczepka jest juz stara bo po Oliverze ktory byl wprost wniebowziety za kazdym razem jak z niej korzystal a foteliki dwie nowki i co, Vincent o wiele bardziej lubi jezdzic ...stara przyczepka. Po prostu widze jak mu wygodnie a fotelik pomimo ze tez wspanialej firmy, niby doskonale resorowany...no wiec czuje kazdy jego skok i odbicie pupa na swoim bagazniku. W przyczepce masz solidna gumowa opone ktora amortyzuje a tu ...tylko plastik. Tak wiec piszac z autopsji musze zaprzeczyc temu co tam stwierdzilas.
Tez mamy przyczepke i swietnie sie sprawdza, nawet jak maly byl jeszcze w maxi cosi.
A my juz po przeprowadzce, mam jeszcze troche pracy z ukladaniem i sprzataniem, ale sie ciesze bo wreszcie jestesmy "u siebie".
Ostatnia edycja:
nina2201
mama Oliviera
JAKIE BUTY KUPIŁYŚCIE LUB KUPUJECIE MALUCHOM NA ZIMĘ, SZUKAM I NIC ZNALEŻC NIE MOGE A WIADOMO, ŻE MUSZĄ BYĆ OCIEPLANE I NIEPRZEMAKALNE.

reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
my mamy z tamtego roku butki, bo kupywalam za duze i sa dobre teraz nawet. zreszta w tamtym roku nie chodzil w nich wiec sa jak nowe.