reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wlasnie, wyjatkowo wam w tym roku wiosenka dopisala!Moj tatus narzeka bo podobno w maju ma byc wiele chlodniej i deszczowo....gdzies tak wyczytal takie prognozy i jest niezadolowony bo on uwielbia slonce i wczesnie opalanie. Stwierdzil ze miesiac sie spoznil i mogl juz z poczatkiem kwietnia jechac....no coz...chyba nas juz nie lubi :))))))))) A ja lece z olivka do szkolki i ide pracowac. W sobote jedziemy na imprezke podworkowa na tzw palenie starych pozimowych krzakow i grilla do mojej kolezanki. Mam nadzieje ze pogoda dopisze bo to typowo polowa impreza....

reklama
ten watek nigdy nie umrze, mam nadzieję!!!!:-):-):-)
pogoda wszystkim dopisuje! dzisciaki lepiej spią, mamusie opalone zyc nie umierać!
my takze wstajemy wczesniej bo jak juz rano jest szybko jasno to mały spać nie chce ja spioch powoli się do tego przyzwyczajam i ma to swoje plusy więcej mozna zrobić i dzień jest dłuzszy!
spacerujemy codziennie nad jeziorko albo do rodziców na działkę, mały własnie zasnął a ja zaraz biore sie za gotowanie- gołabki będe robić i zraziki nie mam zamiaru w wolne dni w kuchni siedzieć, mój P 3 dni do pracy idzie a my do parku bo mamy jak co roku dni ziemi wolsztyńskiej, wystepy, pokaz parowozów, koncert kasi Kowalskiej, stragany z balonaqmi, kukurydza itd. no i tony kurzu i tłumy ludzi !!! wpadne tam na 5 minut kupie małemu balona i do domu a nie w ten spęd...!!!
pawimi kupiłam nowe siedzisko do buzza w kolorze capri troche go odświeżyłam a ze jest po serwisie nasmarowany to dobrze mi sie nim jeżdzi!:-)
miłego weekendu !!!:-D:-D:-D

no i po długi weekendzie, pogoda dopisała, imprezy w parku były przeróżne ale ja z małym tylko po balona wjechałam bo bez sensu było chodzić w tym kurzu i tłumie ludzi! mój P 4 dni w pracy więc my jak zwykle sami.:-(
codziennie z mama na działce siedzielismy Oli uwielbia babci działkę, to jednak prawdziwy chłopiec, biega z kijami dłubie w ziemi, targa gałęzie... mały łobuz:-D
jutro podobno pogorszenie pogody, w sumie to troche deszczu się przyda, wszędzie jest bardzo sucho!

witam sie i ja po weekendzie dlugim,
my wczoraj na kamuni bylismy- wieczorem tata przywiozl nam malego :-)
pogoda dopisala, dzisiaj tez jest cieplo ale juz od srody maja byc opady deszczu, przyda sie bo u nas w polsce jest najwyzszy stopien zagrozenia pozarowego tak sucho ... !!!

My byliśmy wczoraj trochę na działce,Mikołaj wrócił z gorączką.Od razu usnął,po 2 godz obudził się,potem o 2-miał37,5,a w końcu o 5.10,przysnął na trochę i pies go obudził.

reklama
Moja niunia nie chce spać w dzień:wściekła/y::baffled: Przy tym jest strasznie absorbująca. Ja nic nie mogę zrobić w domu:baffled: Za to by tylko jadła i piła, non stop coś żuje. Nie wiem co ją napadło na takie jedzenie, kaszy nie chce tylko mięsko, kiełbaskę i banany, ewentualnie chleb lub sucharki.
Pogoda nam się popsuła, troszkę pada i jest z 16 stopni, ale na spacerku byłyśmy, pyłki opadły po deszczu i jest bardzo rześko:-)

Do góry