reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
cos w tych serkach jest....ostatnio Oliver jadl serek homogenizowany to maly az sie trzasl, w koncu mu lyzke wyrwal i sobie do buzi wepchal :) a tej kanapki to jakie ilosci dajesz? ile maly tego zjada?Kaszki na gesto to Vincent nie ruszy, z butli w nocy tak ale z miski gesta absolutnie. Prawie sie dusi, co jest dla mnie szokiem bo zarowno Oli jak i Jonathan 15 lat temu wpieprzali kaszki az sie uszy trzesly...

moj zjada dwie buze berlinki badz 2 i pol... a chleba nie chce... serkow mu nie moge dawac ,,, bo ma skaze..on przed nutramigenen pil 4 razy mleko w nocy teraz lepiej spi i mniej pije w nocy nawet soki zaczal pic

no to moj tez krome, ale lubi jak mu dziadek niby swoja daje to wtedy co chwile podchodzi i po gryzie bierze :) mleko pije rano na pobudke, jedno po obiedzie tak na raty i czasem niecale i jedno na noc po kapieli, pozniej o polnocy kasze. Probowalam po kapieli dac kasze ze moze bedzie spal ale i tak sie budzi o tej polnocy ....wrzeszczy jakby mu sie krzywda dziala albo glodzili miesiacami :)

widzę, że temat jedzonka sie pojawił!
Mój Olivier cały czas cos by wcinał, jak ja jem to musze mu cos dawać bo prawie mi z reki wyrywa chociaz wczesniej zjadł swoje jedzonko, baakusie i inne jogurty uwielbia.

reklama
musze po tort pozniej pojechac a tu takie gigantyczne zimno....nie pojechalam do pracy bo mi sie nie chcialo, Oli ma szkole dzis zamknieta, nawet moj maz sobie wolne zrobil i tak siedzimy w domku, grzejemy sie przy kominkach. Vincent w szoku ze wszyscy w domu...szkoda ze nie da sie wykorzystac dnia na jakis spacerek albo wypad do miasta bo piekielnie zimno, z wiatrem mowia ze jest okolo 50 stopni mrozu, arktyka normalnie, termometr pokazywal rano -32C brrrr...a jutro swietujemy obiadkiem w restauracji. Tylko my w gronie rodzinnym i kilkoro znajomych przyjedzie - moje dwie przyjaciolki z mezami )

Do góry