ewa_adu
Fanka BB :)
U nas spoko. Ale pogoda brzydka. Kubuś mój od 3 dni niegrzeczny że szok. Ciągle chodzi za mną i "mama", "mama", domaga się, żeby go wziąść. Do nikogo nie chce iść, nawet z M nie bardzo tylko ja. Chyba przechodzi jakiś lęk separacyjny. Jak zniknę z pola widzenia to jest wielki płacz. Nie wiem o co chodzi ale mam tego szczerze dość.
Ogólnie u nas OK. Kubek ma katar już od 2 tyg, byłam 2 tyg temu u pediatry ale jakoś go nie wyleczył a Nasivin i maść majerankowa nie pomaga. Myślę że to będą po M - raczej zapędy alergiczne...
Robię właśnie obiadek, skończyłam prasować całą hałdę ubrań. Kubek śpi już dokładnie 2 godz i 2 minuty. Pewnie zaraz wstanie, ale to i dobrze, zje i pójdziemy po Julcię do przedszkola gdzieś za godzinkę.
Buziaki wielkie i klikajcie !!!!!!!
Ogólnie u nas OK. Kubek ma katar już od 2 tyg, byłam 2 tyg temu u pediatry ale jakoś go nie wyleczył a Nasivin i maść majerankowa nie pomaga. Myślę że to będą po M - raczej zapędy alergiczne...
Robię właśnie obiadek, skończyłam prasować całą hałdę ubrań. Kubek śpi już dokładnie 2 godz i 2 minuty. Pewnie zaraz wstanie, ale to i dobrze, zje i pójdziemy po Julcię do przedszkola gdzieś za godzinkę.
Buziaki wielkie i klikajcie !!!!!!!