reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Hej :-)
Ja tak tylko na chwilę, po wycieczce już jesteśmy, ale znowu mamy lokalne wyprawy więc nas nie ma i nie ma :-D Wybaczcie, ale nie będę doczytywać, bo za dużo tego jest :-D CO do odstawiania to ja mam zamiar pod koniec sierpnia - boję sie, bo młoda przez te góry sięrozstroiła i normalnie dziecko mi siępopsuło - marudzi, żeby zasnęła bez cycka to muszę przy niej stać pół godziny... Mam nadzieję, że jej przejdzie - chyba kolejny ząb idzie. Btw, czemu masiek ma Banned pod nickiem?

agnie, ja akurat myślalam dziś o Tobie co sie dzieje ze się nie odzywasz... historia z maśkiem jest długa i zawila, nie ma maśka, nie ma Leonka, nie ma Matyldy w brzuszku, to wszystko byla fikcja, czy nie wiem jak to nazwać... Leonek nie byl synkiem maśka, prawdopodobnie nie byla w ciąży i nigdy noie będzie mogla miec dzieci skoro przez ponad rok pisala na forum o dzieciach , przypuszczaLNIE chora osoba... agnie za Ciebie wiec też trzymamy kciukasy zeby się udało szybko i lagodnie Adusię od cycka odstawić!!

nasza dzisiejsza kąpiel

Załączniki

• DSC_1439.jpg
    DSC_1439.jpg
    223,5 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC_1440.jpg
    DSC_1440.jpg
    142,3 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC_1441.jpg
    DSC_1441.jpg
    231,5 KB · Wyświetleń: 38
Ja tez juz nie chudne.Ale tez i nie tyje....A przy tym co jem to spore osiagniecie!W sumie to nawet sie gdzies wbilam na stronke z dietami ale jak wpisalam wiek,wzrost i wage obecna to mi napisano,ze mam sie nie odchudzac bo mam dobra wage :baffled: A ja tak ze 3kg jednak wolalabym pozegnac....:-D

co do rosolka z bobovity to dzis wlasnie chcialam dac kamilowi i plul we mnie tym i strasznie sie krzywil .jemu niepodchodzi.:no:
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA DOMINISI
jak ja przestawialam kamila na butelke to zjadal tyle ile producent pisal niebylo z tym problemu.
jesli chodzi o hudniecie to od wczoraj jestem na diecie.bede was informowac o postepach lub ich braku.

Wszystkiego naj naj lepszedo dla MIMISI sloneczka kochanego duuuzo zdrowka i uśmiechu na twarzy.

Chyba tez się skusze na ten gryzak, chodz moje dziecko wszystkim gardzi L tzn gryzakami…

Witam nową mame… mieszkasz niedaleko mnie J

Dziuba jakim mlekiem karmisz mala ze tak duuuzo wychodzi ??? u mnie pisze 180 + 6 miarek mleka.

Wiktoe uwielbia rosołki z bobovity i domowe regat czy cos w tym stylu J

reklama
Do góry