reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
To wody smakowej jej niedam,a co do gołąbka to tylko dałam jej troszke samego farszu,to jest mieso mielone z kurczaka i ryż.Aprzypraw daje bardzo mało i wcale soli,u nas karzdy sam se do pieprza ile chce.Cukru dzieciom niedajecie a zobaczcie skład kaszki na wode bobowita skł cukier.Ico wy na to nieznaczy co ładnie zalekramowane ma być dobre.

Lepiej kup sobie coś co zawiera masło np jakis faktor z shea-daje brązową opaleniznę;-)
Mam ale nie działało, posmarowałam się balsamem z faktorem8 i na to dopiero olej. Pomysł mojego męża chciał mnie ropą wysmarować:baffled:, wolałam już olej. Na noc wysmaruje się kremem na odparzenia niuni:-D

To wody smakowej jej niedam,a co do gołąbka to tylko dałam jej troszke samego farszu,to jest mieso mielone z kurczaka i ryż.Aprzypraw daje bardzo mało i wcale soli,u nas karzdy sam se do pieprza ile chce.Cukru dzieciom niedajecie a zobaczcie skład kaszki na wode bobowita skł cukier.Ico wy na to nieznaczy co ładnie zalekramowane ma być dobre.
Kaszka ryżowa z malinami bobovity też ma cukier, tak samo jak deserki:baffled:
Ja sole troszke zupke Celince, bo jak dostawała bez soli to zlizywała z nas pot:baffled:, naszczęście juz tego nie robi.

A ja dziś wymiękam.Od rana boli mnie podbrzusze po lewej stronie nie wiem czy to jajnik.Na dodatek ból promieniuje na całą lewą nogę tak że ledwie chodzę.A teraz jeszcze popuchłam na twarzy.Ratunku :szok:

A ja dziś wymiękam.Od rana boli mnie podbrzusze po lewej stronie nie wiem czy to jajnik.Na dodatek ból promieniuje na całą lewą nogę tak że ledwie chodzę.A teraz jeszcze popuchłam na twarzy.Ratunku :szok:
Z nerkami masz coś nie tak, jak miałam zapalenie nerek to tak samo miałam. Kup debelizyne w aptece, ochydna ale z sokiem z cytryny da rade wypić.

Lepiej jedź na pogotowie- wiele chorób ma taki sam przebieg lub podobny....równie dobrze to może być wyrostek- jeszcze lekiem możesz sobie zaszkodzić
Tylko że ten cukier w kaszkach różni sie od tego w wodzie i jet w mniejszej ilosci

reklama
Do góry