reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Niewiem ale to pieczywo typu waza znajoma jak była u dietetyczki to ma jesć(bądz człowieku mądry co lekarz to co innego mówi)

reklama
Dziewczyny!Chyba ta nasza kłótnia na forum czemuś dobremu się przysłużyła bo jak widzę bardziej przytulnie się zrobiło.I tak trzymać,obym ja lub inna nie wyskoczyła z czymś i żeby nic już więcej nie psuło się między nami.U nas duchota.Właśnie poszedł facio który zainstalował drugi internet w drugim kompie.

Nutka ja tam myśle, ze skoro producent sam pisze o tym ile to ma % pełnoziarnistosci to chyba jednak musi cos w tym byc. Jeszcze niedawno sie reklamowali, ze pieczywo pełnoziarniste Waza, jedz to co pełno ziarnist ble ble ble. Jak sie wzieli u nich za kontole i sie okazało, ze to czysta biała maka, to teraz juz nie reklamuja sie, ze w 100% pełnoziarniste ale podają, ze do 54%. Zauwaz reklamy. Ja zreszta wiem po sobie i wiem co i jak nie dosc, ze cukier po zjedzeniu 2 kromek miałam po godzinie 149 mg/dl a na maxa mogłam miec 120 mg/dl a plaster pomidota i lisc sałaty raczej by mi tak cukru nie podnosił i efekt 10 kg jakie mam dzieki temu pieczywu hahaha. Mam nauczek i tyle.

Helenko wszystkiego najlepszego dla Twojego najmłodszego skarba Karola. Niech zdrowo się chowa i żebyś z niego wiecej pociechy niz smutku miała.

reklama
Monika - oby.... :tak:

Salik, Wikuś mniodzio :-p

A my dziś byliśmy u mojej koleżanki i Julcia się kąpała w basenie, a jutro idziemy na baseny.
Fotki dzisiejsze
i jeszcze tu są http://picasaweb.google.pl/adusek.a/Lipiec2008ChrzestWKubusiaItp
P1000863.JPG

P1000866.JPG

P1000865.JPG

P1000868.JPG

Do góry