reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Martynka aż się zarumieniła od tych Kacperkowych buziaków :zawstydzona/y:

to tylko moja z dziewczynek taka wielka że 8,3 kilo waży, 69cm!! właściwie to chyba niewiele mamy styczniowych dziewuszek w porównaniu z chłopcami :laugh2:

reklama
ojej, w koncu doczytałąm
śliczne te wasze dzieciaczki normalnie wszystkie bez wyjatku, i Adusia i Oaskrek i Kubus Frodo, i Kubuś Basi i Nikolka i Kacperek, Dawiś, i Martynia, no i Oliś, a Karolek jakie chłopisko:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Helenko jaka krzywica?:szok:

Karol ma lekko zdeformowana glowe nad prawym okem wyglada tak jakby nabil sobie guza dosc sporego a tyl glowy z prawej ma plaski i nierowny niec iekawie to wyglada ale lekarz zapisal 8 kropli VIGANTOLU przez 3 tyg i jest poprawa zaczyna sie prostowac teraz 3tyg po 2 krople kontrola i znowu 8 kropli taki jest plan i oczywiscie duzo sloneczka:tak: a z taka glowa sie juz urodzil bo cos go uciskalo w brzuchu i miala sie naprawic ale zaczelo to rosnac to nad okiem myslalam ze maly ma jakiegos guza czy cos ale na szczescie to ,,tylko'' krzywica i tylko na glowce i jest to calkowicie wyleczalne a pediatra idiota ktory badal dzieci do szczepienia inny niz ten do ktorego chodze kazal dawac po 1 kropli:wściekła/y: bo starczy slonce jednak nie starczylo:confused:

a teraz moj pitus spi P1000257.JPG

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Na początku GORĄCE ŻYCZENIA DLA KACPERKA Z OKAZJI 5 MIESIĄCZKÓW.
My dziś byliśmy na badaniu krwi i moczu.Mały był bardzo dzielny i nawet nie zapłakał jak go kłuli.
Ale trochę się martwię bo za dużo białych krwinek we krwi.Czy któraś z Was się orientuje w wynikach badania krwi bo do lekarza idę dopiero w piątek.

reklama
wszystkiego najlepszego dla 5 miesięcznego Kacperka !:-D

Mój słodziak śpi, więc mam chwilkę dla siebie.
Czy Wasze maluchy też tak mają że się wciąż się bawią nóżkami?
Bo Kubuś ostatnio tak i wciąż sobie zdejmuje skarpetki i memla je w buzi ;-)
Kilka fotek mojej słodyczki małej

1. siedzę
2. bawię się oczywiście nóżkami
3. Mamo , daj mi aparat !
4,5. jem chrupeczka

Załączniki

• siedzę.JPG
    siedzę.JPG
    67,1 KB · Wyświetleń: 30
  • nóżki 1.JPG
    nóżki 1.JPG
    69,4 KB · Wyświetleń: 27