reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

kurcze, ja już z tym ślubem schizuję... śniło mi się że w dniu śłubu uciekłam z fryzjerem moim do Puerto Rico (ależ on jest przystojny!!)... wczoraj - że była już 16.30 (ślub jest na 18) a ja zapomniałam że miałam iść na 13 na makijaż a na 14 do fryzjera i nikogo już nie znalazłam kto by mnie pomalował i uczesał, na dodatek paznokcie miałam niezrobione; jeszcze ostatnim razem było że odebrałam nasze obrączki a one były zupełnie inne niż zamawialiśmy, normalnie wyglądały jak ze Starożytnej Grecji!! i tak jest prawie codziennie :eek::sad: może to jakiś znak że en ślub to wcale nie z dobry pomysł??
a M już fika nogami u góry na moim łóżku :laugh2:

reklama
poszłam z psem i zmarzłam jak cholera!! już sie ubrałam w swetr i dupa, zimnisko takie że ludzie w kurtkach chodzą z futerkiem przy kapturach, a jedna nawet w kozakach (dobra, to może trche już przesada...)!! u nas też wieczorem i w nocy non stop padało, może dlatego teraz tak zimno...

Dziuba tez mam od jakiegos czasu takie sny....Zreszta ja mam slub na 11:30 i NIE WIEM jak mam zdazyc sie przygotowac i jeszcze zajac malizna!!!!No masakra po prostu....:baffled:

Szczypawka nie masz pojęcia jak Ci zazdroszczę że już w niedzielę będziesz po wszystkim!! a powiedz co zrobicie z gośćmi po śłubie a przed chrzcinami?? robicie jakieś przyjęcie też w między czasie??
my mamy ślub na 18.00 bo to jest piątek więc żeby wszyscy zdążyli po pracy...

A my wczoraj byliśmy u znajomych i wróciliśmy o 23, więc juz nie kompałam kacperka i żałuję! bo budził mi się co pół godziny o 2 w nocy pobudka i zebrało mu się na zabawy;/ gaworzył łapał misie w karuzeli szok, moj kacperek kompany jest codziennie więc nie dziwie u sie ze sie budził, dzieci bardzo przyzwyczajają sie do takich rzeczy, wiedza ze jak kompiel to pozniej jedzonko i trzeba lulać... Idę przespać się z małym bo padam z nóg!
Szczypawka- ja tez Ci zazdroszczę!
dZIUBA- Ty masz dzień przed moim ślubem???
Ja o ślubie nie mam snów ale o tym jak mnie Adaś zdradza ;(

reklama
Do góry