reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Megami, z tego co piszesz to M zabkuje tak jak moj, dziasla normalne, nie slini sie. Tzn moj sie slini I mu sie czasem tak chlusnie ale zazwyczaj polyka I nawet nie pitrzebuje za bardzo sliniaka I moze Stad te sraki.

Zdrowka dla wszystkich chorujacych!

reklama
Lila przy jedynkach dolnych ząbkowała bezobjawowo, ale teraz jak ida jej 4 na górze to aż się przeziębiła:baffled:
O kupach nie wspomnę, bo chyba milion dziennie robiła.
Na szczęście już jest lepiej, przeziębienie mija, kup już też tylu nie ma, a zabki widzę, że lada chwila wyjdą.
Jedną dwójkę na górze już ma :)

U nas tez niedługo będzie nowy domownik - koszatniczka :p
Nikola ma za tydzień urodziny i już dawno Ł jej zwierzątko obiecał.
Już nawet była w sklepie sobie wybrać ;)

Lili dopiero co wstała a już mi bajzlu narobiła.
Standardowo powyciągała włóczki z szafki, bo po co mają sobie spokojnie leżeć.
Są już tak poplątane, że nie wiem czy mi życia starczy żeby je rozplątać.
No i gadzina mała ciągle na nogi wstaje, próbuje nawet powoli jakieś kroczki przy meblach robić, ale na razie średnio jej to wychodzi.

dziendobry!
jak ze dobrze sie dla nas zaczął - moj syn obudzil sie o 6 ale po butli mleka poszedl jeszcze spac i dzien zaczelismy o 9 :-)

Tymek sie slini od 4 miesiaca zycia i przyznam ze jest to wkurzajace ;-)

Co dajecie dzieciaczka na sniadanie? Bo mi juz pomyslow brakuje - kaszka, owsianka, placuszki, jajecznica a co jeszcze?

Licja,ja daje kasze,w żłobku też zazwyczaj kasza.Jagoda też wczoraj i dzisiaj ładnie spała,dzisiaj ją o 8 budziłam do żłobka.lekarka twierdzi że to nie zeby...ale kup też dużo robi,dzisiajbyły już 2 przez sen wiec nie wiem...

Alicja jakoś specjalnie się nie slini ;)

BADA Gniewko mistrz :D

EDYTA oj Lili po prostu dba o to żebyś miała co robić :D

LICJA też zawsze mam problem ze śniadaniem [emoji14] U nas ostatnio królują jogurty ;)

Moja wstała o 8:30 godzinkę aktywności i teraz sobie śpi znowu :D ale u nas to norma rano lubimy sobie pospać ;)

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Miłego :happy: u nas pada i to porządnie :-(

Femme to trzeba korzystać :-) i spać ,mój łobuz też śpi, zwykle 2 h po spania nocnym pada,ale później w południe śpi ok. 40-60 minut i już do kąpieli szaleje,czyli jakieś 6 h

Gniewko ma 4 wielkie,nabrzmiałe gule w buzi lekarka twierdzi,że 4 trzonowe na raz się przebijają:sorry: długo im schodzi,bo już przeszło miesiąc

O kurde dziewczyny, ja to jakaś zacofana jestem... U nas codziennie na śniadanie i kolacje kasza, na drugie śniadanie i podwieczorek mleko i obiad normalnie... Muszę znowu poczytać co dokładnie można dawać w większych ilościach, bo nie ogarniam w ostatnim czasie :-(

reklama
Do góry