reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Laydeek uf nie jestem sama :-D

CO ŁASKA :-D :-D :-D
ja tam łaskawa nie będę i 50zl dam :p

W ogóle będę musiała upchnac 15 osób w domu... Nie mówiąc już o jedzeniu i piciu dobrze ze msza na 18 to obiadu nie będę musiała robić tylko jakieś przekąski i % bo to chrzciny połączone z Kuby urodzinami

Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj wymiękam!
Tymko jęczy, bo Nikson mu się psoci, Lila spać coś nie chce i drze się jak ją zostawiam.
Nawet z kibelka musiałam pędem wychodzić, bo darła się tak, że mało się nie zaniosła.
Teraz niby śpi na leżaczku, ale muszę ją bujać, bo zaraz gały otwiera.

Nulini super te zaproszenia:-)

Goferek so true!

CO ŁASKA :-D :-D :-D
ja tam łaskawa nie będę i 50zl dam :p

Ja tak samo:-D
Niech się cieszą, że w ogóle coś dostaną.

My też na 15 osób robimy, ale w lokalu, bo ani u mojej mamy ani u teściów wszystkich nie upchniemy za cholere

Ostatnia edycja:
Mi Bartosz daje z Wami popisać bo odkąd wróciliśmy o 8 z przedszkola tak śpi grzecznie w foteliku :)

Alecta jak Ty dajesz radę z trójcą? Szacun...

Megami Twoje już waży ponad 7 kg? Wow...

Femme, Alecta ja dałam 100 bo to, że tak powiem zaległe :))) Do kościoła nie chodzimy z pewnych względów więc mój mąż zaszalał :)))

Ostatnia edycja:
Aza po prostu czasem mam wszystko w du.pie i pozwalam im się żreć, ale jak mnie szlag trafi to cały blok słyszy, a Nikola i Tymek nagle sami dochodzą do porozumienia:-p
No, ale ja już przyzwyczajona jestem.
O i jeszcze liczenie do 3 działa cuda:-D

sprite, ale fajna kartka :-D Nasze zaproszenia będą "puste", tylko na środku tekst, a na bokach nic, bo nie chciałam nic :-D

femme, ja też robię w domu, ale u rodziców na górze, bo w naszym pokoiku w życiu bym nie zmieściła tylu osób :confused:

Ja zaproszenia dawałam z Tosią i teraz z Młodym też, ale to bardziej w formie pamiątki, żeby było wiadomo, kiedy była uroczystość, bo przecież i tak zapraszamy tylko najbliższą rodzinę :-D

Właśnie na PUE obczaiłam, że mam już "uznany" zasiłek macierzyński, ale żadnej informacji o kwotach i datach wypłat :-:)-:)-(

Alecta hehe... Mnie też czasem przy jednym coś trafia więc przy dwójce bym chyba osiwiała :)))

Z tym Zusem widzę to same problemy...

O nie nie, ja na ZUS nie narzekam, babeczki mnie znają od 9 miesięcy i naprawdę są pomocne, wszystkie moje przeboje były przez pracodawcę :wściekła/y:

No ale nic, grunt, że coś się dzieje i teraz czekam na datę wypłaty no i kwotę...
Ciekawe, ile dostanę, aż się boję :confused2:

reklama
Do góry