reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini, ja dostałam taka kartkę z okazji ur młodej. super forma :tak::tak:
moja kartka:
WP_20150302_001.jpgWP_20150302_002.jpg

femme, a boli ją to? w sensie denerwuje się przez to? jak popłacze, to pewnie wypłynie.

Załączniki

• WP_20150302_001.jpg
    WP_20150302_001.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 49
  • WP_20150302_002.jpg
    WP_20150302_002.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 51
Hey, my oczywiście w sobotę gości a wczoraj my byliśmy w gościach :))) Ja tam co do latania po marketach to się nie wypowiem bo przestałam już liczyć ile razy z młodym byłam :))) Co do bunga bunga to my też od starań nic i jakoś mi nie brakuje... Chyba się starzeję :pPPPP

Wiecie co, ja dzisiaj przez Bartosza bym zaspała do przedszkola. Jak poszedł spać po 23 tak wstał dopiero o 7 a ja mu ufałam i nie nastawiłam budzika :)))

Agulqa
przykro mi z powodu wujka...

LayDeek nawet nie chcę sobie wyobrazić co przechodzi koleżanka, koszmar...

Goferek no to ładnie Cię urządzili...

Nulini zaproszenia pomysłowe :)

Hej, miłego deszczowego dnia!

Młody chyba jakiś skok ma, w nocy jadł co godzinę :confused2: Teraz zasnął w nosidełku bujany...
U nas też ostatnio co nieco było w grudniu i dotąd cisza, w dodatku @ :confused2:

Sprite nie, myślę że tego nie czuje nawet... Płakała już przez te dwa dni i dalej siedzi :-/ za słabo płacze może :p piękne są takie kartki :-) moja koleżanka sama robi takie cudeńka

a ja dalej nie mogę, ale jeszcze dzień przed porodem korzystaliśmy, więc LUZ :-D:-D

femme, to nie martw się. wypłynie. grunt, że to nic twardego ani ostrego :))

Ostatnia edycja:
Aza :-D wow to nieźle dał Ci synek pospac ty karmisz mm czy tak ładnie na piersi?

Ja w ogóle się nie bawiłam w żadne zaproszenia nawet nie pomyślałam że na chrzciny się zaproszenia wysyła :p

Femme karmię piersią ale głodomór wieczorem mało mu było 2 cycków i zjadł jeszcze 30 ml mm więc poszedł spać ostro nażarty :)))) Ja też zaproszeń nie robię bo tylko chrzestni będą.

reklama
To na chrzciny daje sie zaproszenia??????
Chyba z lekka zacofana jestem skoro na to nie wpadlam.
My chcemy chrzcic 3 maja. Tzn ja chce, bo jeśli chodzi i męża to ten by w ogole tego nie robił. Dzis podjade do kancelarii załatwić.
Ile sie u was daje księdzu za chrzest???

Do góry