reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Eh i du.pa leżymy dalej :-(
Dobrze, że dla Ł mogę dostać zaświadczenie o opiece nad dzieckiem z powodu mojego pobytu w szpitalu.
Młodej często spada tętno i powoli się podnosi co może znaczyć, że uciska gdzieś na pepowine więc niedługo mam mieć powtórzony zapis ktg, no i mocz mi zły wyszedł i teraz będą mi robić posiew.

reklama
Cześć laski!
Znów dzis spałam jak zabita! Śniły mi sie jakieś egzotyczne wakacje i egzotyczni, przystojni faceci!
Muszę się zbierać i na 12 na wizytę.

Życzę miłego, bezwietrznego dnia!

Okazało się, że mały ma stan zapalny płuc także dostanie antybiotyk no i 8 dni jeszcze musi zostać. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.. Martwię się. W przyszły piątek pewnie zrobią mu zdjęcie kontrolne płuc, podobno w pierwszej dobie już sie poprawia po antybiotyku ale nie robi się zdjeć w trakcie leczenia żeby nie męczyć promieniowaniem..

hej!

u mnie też wiało. teraz chyba będzie słońce, bo jakoś tak jasno. muszę z l4 do biura skoczyć i chyba pójdę tam w koszulce na ramiączkach, bo tam idzie zdechnąć z ciepła, a ja w tej ciaży jakoś szczególnie na ciepło jestem wrażliwa. zresztą ja do tej pory chodzę w tej szmacianej parce na dwór :sorry2:, a czasami pod spodem mam tylko krótki rękaw.

Tasia, jak tam? :-) pewnie napisze jakiegoś sms, jak faktycznie coś się będzie działo ;-)

alecta, ale dziś się dowiesz co z CC?

LayDeek, daj znać po! powodzenia.

ja na luzaka poszłam spać. skoro szyja zamknięta, to mam to w dupie :-D:-D:-D:-D. zero stresu :-D

miłego dnia!

edit: aaaaa no i dała znać :D. Tasia znaczy się :D

Ostatnia edycja:
Sprite, ja tez w jesiennej ciazowej parce popitalam. Bo mi wiecznie gorąco :-) no ale tyle tłuszczu na mym ciele, wiec grzeje :p

Jenn, wszystko bedzie dobrze. Ja jako noworodek miałam zapalenie płuc. Byłam pod opieka i wszystko dobrze sie skończyło. U Piotrusia to stan zapalny. Dadzą antybiotyk i bedzie very good :)
Doggi, ja tez jestem raczysko ale takich przebojów jak Ty to nie mam :p

reklama
Do góry