reklama
Doggi, a ja własnie dlatego uważam, że jeśli już ktoś miałby nam zrobić niespodziewanke to najbardziej pasowałoby to do Stacha
Ja już po kąpieli (ostatniej w tym roku), szaszłyki się pieką, sałatki gotowe więc zaraz zaczynamy świętowanie
Ja już po kąpieli (ostatniej w tym roku), szaszłyki się pieką, sałatki gotowe więc zaraz zaczynamy świętowanie
Tasia mój podobnie w sensie chce w tym roku żeby rocznikowo były 3 lata między dzieciakami i żeby dobrze wspolgraly urodziny ola urodziła się w czerwcu tak jak ja ona 16 a ja 24 i twierdzi ze jemu też się należy żeby Stachu był z grudnia tak jak on ale ze ola była tydzień przed Stachu ma być max tydzień po nim
MommyTigger
Fanka BB :)
Alecta szalejesz, ja nic nie robiłam, teraz pozałowałam, że jarzynowej sałatki mojej nie zrobiłam :-/ Teraz to już dupa.
No my w nowy rok już będziemy w fazie donoszenia i jakby się mały 1.01 wykluł to już dojrzały kawaler by był a nie wcześniak ;-)
No my w nowy rok już będziemy w fazie donoszenia i jakby się mały 1.01 wykluł to już dojrzały kawaler by był a nie wcześniak ;-)
Sylwi- to się biedna nameczylas, ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło i możecie cieszyć się sobą.
Ja też już mogę rodzić, chociaż mąż z nocki wróci
No my już po świętowaniu popuszczalismy fajerwerki(razem z psem) wypilismy picolo i Piotrek pojechał, a my rizlozylismy kanapę w salonie i się byczymy. Chłopaki czekają na muzę, mają w planach jeszcze tańce, ale nie wiem czy doczekaja
Ja też już mogę rodzić, chociaż mąż z nocki wróci
No my już po świętowaniu popuszczalismy fajerwerki(razem z psem) wypilismy picolo i Piotrek pojechał, a my rizlozylismy kanapę w salonie i się byczymy. Chłopaki czekają na muzę, mają w planach jeszcze tańce, ale nie wiem czy doczekaja
reklama