reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Tasia to chyba znak :D

Tak się zastanawiam nad tą szyjka czy sobie uroilam tą miękkość ze aż się pezemogkam i poszłam sprawdzić. I to nie urojenie :D miękkość ogromna bym określiła nawet jako hmmm pulchną takie hmmm jakbym miała tam milion poduszeczek z pierza włożonych :p nievwuem jak określić :p

reklama
Karpanna ja wiem ze u niektórych takie cyrki wcześniej, ale i mnie jeszcze 1,5tyg temu szyjka była twarda, sztywna i nienaruszona. A teraz takie coś, to jest szansa ze molestowanie starego pomogło, teraz ten wiesiołek i może uda się nie przenosić :D
Wiec nawet jeśli jest długa to teraz jak miękka to się bedxie mogła łatwiej skrócić :)

LayDeeK stary od rana ma siwy dym w pracy :(

Doggi - życzę Ci tego aby się ruszyło, sobie zresztą też. Czemu mnie tak mdli jakbym była w 1 trymestrze. Nie mam na nic siły siedzę tylko a chciałam iść na zakupy i posprzątać udało mi się tylko usmażyć mielone i odłożyć je do zamrożenia. Chciałam dużo robić żeby się ruszyło. A tu dupa. Mały też ledwo się rusza więcej śpi chyba. Pewnie czuje się tak jak ja do niczego.

Myślałam, że mi puszczą męża szybciej do domu w tym dniu a tu du...pa a w domu 2 potworki.

Ja będę gwałcić starego jak wejdę w 38 tydzień czyli w weekend. Przy Mai po 2 dniach urodziłam ale to położna po KTG podpowiedziała że to dobry czas bo macica wykazuje dobre skurcze ( dla mnie nie odczuwalne )

Ostatnia edycja:
Karpanna mi tak niedobrze było jakoś 2 tyg temu na myśl o jedzeniu niedobrze mi było

Karpanna, Tasia ja wiem ze to ze miękka nie znaczy ze juz rodzę, ale dla kogoś kogo szyjka nie wskazywała żadnych chęci współpracy to taki stan rzeczy jest bardzo pocieszający, bo to znaczy ze zaczyna współpracować a tobjuz coś

Ostatnia edycja:
Ja starego będę dzisiaj molestować :-D

Eh musze zrobić marynate do szaszlykow z cycków, ryż na sałatkę z tuńczyka mi się już gotuje, a reszta składników czeka pokrojoną w misce.
Może jeszcze jarzynowa zrobię z wloszczyzny z zupy hmmm.
Czekam aż Nikson od koleżanki wróci, bo musze ciemne pranie jeszcze wstawić, a oba ma na sobie dzinsowa sukienkę, która już zdążyła lekko ubrudzić.

reklama
Każda z nas się dopatruje początku porodu.

Doggi - skąd wytrzasnęłaś pomysł z wiesiołkiem, ja wiem że pomaga w zapłodnieniu bo poprawia śluz ale na poród też. Lekarz to potwierdził albo położna?

Do góry