reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Bada hohoho to już tak blisko u ciebie :) moja koleżanka mówiła ze po cc sucharki jadła bo jej pozwolili zawsze jakieś omnomnom :)

Dagi a do łóżka podajesz śniadanie? :p

Pfff, ja się obudziłam po 6, jak mąż wstawał do pracy i oczywiście Młodą obudził, usnęła przed 7, a ja wstałam o 8.15 ;-)
Już po śniadanku dawno, czekam aż się pranie skończy, może sobie poprasuję z nudów :-p

I skurczyki mnie łapią, ale takie, jak zawsze :-D

Doggi ja już zapomniałam, że śniadanie jadłam:-D

Za to nie mogę się zebrać żeby łóżko pościelić.
Wyprałam już budkę od wózka i teraz jeszcze raz piorę środek, bo wczoraj coś mi się nie doprało do końca.

A ja wczoraj jsk sobie aplikowalam wiesiołek porcja nocna, to nie wiem czy czułam co chciałam czuć, czy szyjka naprawdę zaczyna się ogarniać, ale tam w środku ostatnio jak miałam infekcje i aplikowalam sobie lek to było tak luźno, sztywno i szorstko a teraz jakbym poduszeczki tam miała, miękko, delikatnie i tak gładko. Coś jakby dotknąć policzka od środka.
Mam nadzieje ze to nie moje urojenie :p

Alecta oj nie nie od wczoraj siedzę i nogi zaciskam, mogę zacząć rodzic dziś kolo 22-23 może Stachu przestraszy się fajerwerek i przebije pęcherz i wyskoczy :D

u mnie słabo ze spaniem.Jeszcze moja sunia dostała cieczki ale tak z niej leci, że zadzwoniliśmy po wet. A ja całą noc ją głaskałam bo to ją uspokaja. A sama się trochę stresuję czy uda się wytrzymać do północy aby szkrab urodził się w nowym roku. Wprawdzie nic nie zapowiada aby miało być wcześniej ale przy terminie na 2.01 i w związku z tym, że to mój dugi poród to może pójść szybciej. W dodatku mój mąż musiał jechać do swojej mamy (120 km), Więc zostałam sama ale dziś już wraca bo w końcu chce być przy porodzie.

reklama
Megpl do północy poczekamy ;) wszystkie czekamy na 2015 :) potem już niech idą te dzieciaczki, koniec wylegiwania w brzuchu ;)

Alecta oby nic stacha nue tknelo wcześniej, bo jak w ciągu dnia zacznę rodzic to będzie masacra. Bo w susharni i sushi haus od rana młyn kocioł i tak będzie cały dzuen, więc dziś niech sobie Stachu odpuści psoty :p

Do góry