reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

w zeszłym roku koleżanka mojego męża z pracy urodziła 31.12. o godz. 23:50. dziecko jest z roku 2013. powiedzieli jej, że tak 2-3 min przed to dałoby radę, ale 10 to już za dużo... ;-)

przypomniało mi sie, że po porodzie wyszło mi mnóstwo takich czerwonych drobnych plamek na buzi. jakby jakaś wysypka :baffled:

reklama
Matko, to ja w porównaniu do Was nie maluję się wcale :-D
Na wyjście (do sklepu czy coś) maluję same rzęsy, a tak na co dzień to w ogóle nic a nic :-D
Ale to przez to, że całe liceum i studia malowałam się dość mocno (właśnie podkłady, kreski, cienie, róże) i jak czasem umalowałam same rzęsy z braku czasu czy z lenistwa, to mnie ludzie pytali, czy umieram, bo taka nieumalowana :baffled:
I na wyjście ze szpitala na bank się malować nie będę, bo w drodze z oddziału do samochodu i z samochodu do domu z pewnością nikogo nie spotkam :-D

Nóg golić w szpitalu nie będę, przed porodem planuję jeszcze z raz potraktować depilatorem, więc z pewnością nie odrosną, z cipką nie będzie mi się chciało walczyć w szpitalnych warunkach, jedynie pachy zostają :-D

jezyk, tak-naturalnie. to chyba od wysiłku, ale nie wyglądałam za pięknie (to tak odnosnie tego malowania się w szpitalu:-D).

LayDeek, no mi szkoda było tej laski, bo co to 10 minut. no ale nie dało rady w jej szpitalu i koniec.

reklama
ja zapomniałam że jest coś takiego jakkosmetyki do makijażu :p ale chybasobie spakuje do szpitala żeby ludzi nie straszyć bo przy oli to ludzie nie mogli mnie poznać jak przychodzili tak mi kasta spuchła przy poroodzie :p

matko ja to jakbym jutro rano urodziła to bym błagała na kolanach żeby napisali 01.01.2015 :p
chociaz moj kolega urodził się w sylwestra o 23.57 i jest z sylwestra,ale jego mama mówiła mi ze nawet nie wpadła na to zeby prosic zeby inaczej zapisali a to prawie 30 lat temu było wiec wszystko inaczej wyglądało :p

wezcie ode mnie te zelki hharibo !!!!! dostałam od T wielką pakę 500g i zostało kilka na dnie ;( ja dzis cały czas cos jem i przestac nie moge ;(

Do góry