reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

I dupa zasnelam i tyle z mojego sprzątania było... Dobrze ze chociaż gulasz zrobiłam i popakowalam w słoiki... Niemoc mnie ogarnęła i ból głowy... Co zrobić? :p :-D

LAYDEEK ja jeszcze nie mam :p a Twoja ładna :-)

AGULQA i tak dla mnie to magia :-D

SYLWI hahaha :p

reklama
Laydeek wybacz, alw mnie w tym roku tylko zywe ruszaja ;-)

Femme po to sa swieta zeby odpoczywac ;-)
Wiem ze jeszcze ich nie ma ald jak ktos wzial w pon wt i sr wolne to ma dluuuugie swieta i ja sie tak czuje :-D

Dżizas, ale się obżarłam.
Najpierw zupa, a później zapchałam się plackami, że ciężko mi się ruszyć.
Ofkoz jeszcze musiałam to colą zapić i przegryzc białą czekolada.
Aż dziwne, że się jeszcze nie porzygalam.

Czeka mnie jeszcze robienie pierników i prasowanie.
Zastanawiam się czy czegoś nie przełożyć na jutro, ale z drugiej strony jutro miałam mieć dzień lenia :p

Dopiero skończyłam sprzątać kuchnie i salon....ubrałam kolyske w przescieradelko i ochraniacz a czuje się jak bym wysprzatala cała chatę, wyprala dywany i urodziła dwójkę dzieci:D na obiad mam dziś kluseczki gnnochi ze szpinakiem w sosie surowo czosnkowym na szybko. Jeszcze mam łazienkę do ogarnięcia i kurze w pokoju Zochy i sypialni. Ale lepiej mi się sprząta jak T nie ma w domu. Musze jeszcze dopasować skarpetki do torby szpitalnej i będzie gotowa. Ależ mi już się nic nie chce....bleh.

Agulqa świeczki super !

Choinkę mam i ja ! Co prawda sztuczną ale taką akurat mamy i idealnie mieści się na komodzie - dosłownie na styk.
U mnie plany ambitne były na dziś. Miałam się ogarnąć do końca z mieszkankiem. Położyć dywany i zawiesić firanki ale mój M. zaniemógł :-D
Mieli wczoraj wigilię w pracy no i jak się rano obudził to jeszcze był na fali. Tak więc śpi.
Na szczęście jakoś mnie to dzisiaj nie rusza bo jest przy tym rozkoszny i kochany. Jakoś wyjątkowo ;-)

Załączniki

• CAM00397.jpg
    CAM00397.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 49
  • CAM00400.jpg
    CAM00400.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 46
jeżyk, też nie cierpię takich sobót :wściekła/y: Jeszcze niedziela ujdzie, przyzwyczaiłam się do takiego nicnierobienia, ale soboty zdecydowanie wolę aktywne, a tu mąż do 14 w pracy, a teraz zmęczony i nic mu się nie chce, więc zgniję w domu :wściekła/y:

Witam, nadrobilam ale niewiele pamietam:-)

Ladne choinki:-D a ta cioci Femme szczegolnie:p

Za duzo piszecie o jedzeniu kiedy ja glodna jestem i czekam na wyzerke:-)
Obecnie jestem w szpitalu na obserwacji czy mi jednak wody sie nie sacza.. czop wczoraj wieczorem i dzis rano wypadl juz chyba w wiekszosci a przynajmniej duzo go bylo... poki co robia mi badania i czekam...

Doggi juz wiem co czulas podczas pobierania moczu prosto z pecherza!:-I masakra...

reklama
Do góry