reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
LayDeek ja kocham wino i czerwone i białe.. nie mogę się doczekać jak wreszcie będę mogła się go bezkarnie napić. U nas dosyć często gościło przed ciążą :-D Teraz mamy przygotowane 3 butelki, które sobie przywieźliśmy z różnych stron, właśnie aby uczcić narodziny małego (Piotrusia?) :-)

taaaa, ja sobie uczczę chyba radlerem i to na dodatek dopiero po jakimś roku, jak już nie będę karmić w nocy hahahaahhahahahahahaha

Agulaq_b śliczna ta choinka :) aż miło się na sercu robi jak patrzy się na nią:)

Ja dzis kupilam choinkę, ale jest 100 razy mniejsza:p jutro wrzucę foto.

Wielbicielka wina nigdy nie byłam bo jakoś w czasie jego picia od razu zaczyna mnie glowa boleć, ale jakiegoś dobrego literku albo scheridan'sa bym się napila.
Zobaczymy kiedy to nastąpi:)

Uf w końcu w łóżku......nogi mi wychodzą uszami, masakra jakaś.

Sprite wlasnie tesciowa mowila ze tyle starczy a ja glupia posluchalam
Ale teraz juz wkem ze trzeba wiecej
Przyznam sie ze piefwszy raz w zyciu ubieralam choinke

Dagi ona malutka jest
Ma gdzies ze 120cm

reklama
jenn, ja jestem za bardzo leniwa na te wszystkie laktatory, mrożenie pokarmu, mycie butelek itp. wolę wyciągnąć cyca i mieć z głowy ;-)

agulqa, spoko. jeszcze masz czas dokupić ;-)

Do góry