reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Karpanna czyli rozumiem ze w pon gin stwierdzi ze musze dostac antybiotyk tak?
Ten paciorkowiec to cos powaznego?

Nulini ja tez nie mam zadnycn wpisow w karxie poza data wizyty i cisnienkem
Ale mam wszystkie badania ze soba przynoesc do rodzeniz

Laski, ale ja mam malo szafek w kuchni
Wiecej naczyn nie pomieszcze :-(

Ja wyszlam o 13 z domu.
Dopiero wrocilam i uwaga ubieramy choinke
Juz cos widac :-)
Jeszcze nie mzm prezentu dla taty i mojej sis

chcialam sie pochwalic
Ciesze sie jak Ty i jak dzieci :-)
W zyciu choinka mi tyle radosci nie sprawila
Musze tylko dokupic jedne lampki i lancuch

Załączniki

• 1419020043389.jpg
    1419020043389.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnio edytowane przez moderatora:
agulqa- paciorkowiec w chwili obecnej to nic złego, ale przy porodzie musisz dostać antybiotyk bo wtedy jak dziecko będzie przechodziło przez kanał rodny to może się zarazić. Niektórzy lekarze praktykują również antybiotyk na dwa tygodnie przed planowanym terminem, ale mimo wszystko w czasie porodu wołaj o antybiotyk :)
Ja miałam paciorkowca w pierwszej ciąży, w drugiej już nie, a teraz jeszcze nie wiem,

Mi w 1 nie sprawdzano, w drugiej miałam i byłam leczona a potem dostałam jeszcze antybiotyk podczas porodu. Teraz jeszcze nie wiem ale mam dostać jakby co tylko podczas porodu.

agulqa, tak jak dziewczyny piszą trzeba dostać przy porodzie antybiotyk bo dla nas paciorkowiec jest niegroźny ale dla dziecka już tak. Teraz po czasie zastanawiam się co ja miałam, że po porodzie młody miał podany antybiotyk, a mi wymazu wtedy nie zrobili. Ale neonatolog powiedziała, że nie wiedzą od czego była infekcja.

stokrotka, no właśnie zastanawiamy się co u Ciebie...

reklama
Do góry