reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Jezyk to ja sama jestem jak dziecko, a teraz nawet 2w1, wiec chyba bede usprawiedliwona, ze tez szybko ubiore:-) ja uwielbiam swiateczne ozdoby tylko nie wiem czy do swiat mi sie nie znudzi, bo teraz duzo w domu siedze, a tak choinke widzialam tylko chwilami przed i chwilami po pracy;-)

reklama
PIĆ, chce mi się PIC. alecta, mnie też suszy! COLĘ chcę i nie chce płakać, że w dupę poszła :-D:-D:-D:-D:-D:-D

hmm.. u mnie choinka zawsze kilka dni przed świętami. chyba wcześniej jej nie wyciągnę, bo obawiam się, że mój zbój i tak mi ozdoby wykończy... ;-) takie to małe ciekawskie :-p:-p

agulqa, to fakt. jeżeli masz być sama, to lepiej w szpitalu. byle było Ci dobrze;-)

femme, strasznie drogie są okulary :-(

Fakt te dofinansowania z nfz sa śmieszne. Ale dobre i to.
Femme fajnie chociaż że to wyszło trochę mniej niż myslalas.
Ja dostałam parę lat temu dofinansowanie z nfz do okularów na kwotę 8,80 pln a moja sis 11,20 bo miała większą wadę. To był dopiero szał ;)
A ile benzyny do tego spaliłam to moje ...

Aob u mnie pare dni przed swietami bo M musie miec tylko i wylącznie prawdziwą wiec zeby dluzej stala.

Jezyk to zupelnie jak ja;p W swieta kompletnie nic nie robie. Spedzam wystawe u rodzicow a potem u tesciow i z obu domow mam pelną wlasną lodowke;)

Odnosnie choinki to ciekawe kiedy w tym roku bede miala czas aby ją rozebrac;p

Ha ja tez nie wstaje na siki
Od poczatku ciazy moze ze 2 razy wstalam
Ja mysle ze moj len wychowal sobie pecherz i nastraszyl go ze wstawac mu sie nie chce :-D

Alecta mnie tez glowa bolala caly dzien.
Ale przez to ze nic nie robili spalam prawie caly czas i jest mi lepiwj
Rodzice ł przywiezli mi herbatniczki to chociaz cos podziubie sobie

Jezyk co to za wstyd :p
Ja poki co tez tak planuje swieta spedzac, na pasozyta ;-)

Femme super ze z okularami tak sie udalo :-)

Aob my chcemy zywa choinke wiec ubierzemy na ostatnia chwile
Pewnie sopiero 23.12 a ł marzy sie ubieranie choinki w wigile rano :-)

To chyba tylko ja nie jestem taka naiwna i dziwilam sie czemu wy tak 100zl zachwalacie jak femme pisze ze calkowitu koszt ok 1000zl :p ja po prostu chyna znam nasae panstwo na tyle ze 100% w zyciu by mi do glowy nke przyszlo ;-)

Yggam zadzwonilabym do nich i powoedziala zeby darowali te grosze :p

jeżyk u nas jest podział co kto robi do jedzenia i ja robię tylko kopytka, bo u nas to taki znak Świąt :-pbez kopytek nie zaliczam wigilii do udanych! nic więcej nie robię - jedynie udostępniamy lokal:-D

sprite mnie też suszy niemiłosiernie, ostatnio wypiłam 5 szklanek kompotu na raz, może mam coś z glukozą, nie wiem już

kasiek my zawsze tylko żywą :tak:nawet jak mieszkaliśmy na 3 piętrze w małym mieszkanku w bloku :tak:choinka musiała być żywa i duża ;-)

Dziewczyny ja też uznaję tylko żywą choinkę, jak nawet zdarzało się, że nie miałam całej to chociaż gałązki pojedyncze. Zawsze wtedy przyjemny zapach się unosi. ;-) Ja mam nadzieję, że jakąś niewielką będziemy mieli tak symbolicznie chociaż..
Mój brzuch się ciągle rusza, ja nie wiem ile mały może się przewracać.. Rozpycha się niemiłosiernie. Oby to nie były pierwsze oznaki ADHD :-)

no my też od dobrych kilku lat tylko żywą,ale w tym roku autentycznie nie mam jej gdzie postawić,zrobiłam remont,wymieniłam meble i zostało miejsce,ale na łóżeczko lub choinkę,więc raczej wybiorę łóżeczko (tym bardziej ,ze mam być gruniówka),a choinkę co najwyzej kupię malutką i postawię na którejś komodzie :-p

AOB czemu tak sami na święta?

100% dofinansowania hehe to by było coś :-D 100zl to jest 100% tego co mogą dać i tylko dzieci tyle dostają dorośli 70% czyli 70zl max ;-)

YGGAM hahaha to NFZ zaszalal :-D :-D :-D

U nas choinka w wigilię albo dzień przed ;-) w zeszłym roku nie mieliśmy zastanawiam się czy chce mi się w tym roku... Zobaczymy czy Nina będzie coś mówić ;-)

JENN moja też ma ADHD... Ciągle w ruchu boję się że tak będzie też poza brzuchem

Przedłużylismy umowę z nc+ 70zl za rozszerzony pakiet plus 6 canal+, wypożyczalnia przez cały okres trwania umowy i HBO na pół roku ... Nie wiem w sumie czy to dobre warunki -_-

reklama
Ja tez w tym roku kupie mala żywa choinkę i postawie w salonie gdzieś gdzie znajdę odrobinę miejsca poza tym chce na balustradzie ze schodów wpiąć łańcuch z lampami i może jakimi ozdobami wiec juz będzie bardziej świątecznie.

Do góry