reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Kurcze Dogii, ja się martwię głupią insuliną, a Ty tak się męczysz większość ciąży, że wyobrazić sobie trudno :no: Obyś w końcu ulgę poczuła, bo to wykończyć się można.

reklama
Witam wszystkich:) Mam termin na 06.01.2015 więc chciałabym dołączyć do forum styczeń2015:) Obecnie jestem w 33 tygodniu i oczekuję mojej upragnionej gwiazdki:-)

DOGGI - kurcze nie fajnie :-( mam nadzieje że przejdzie dobrze że Stachu fika ... jeszcze tylko trochę...

ILONA - witamy ;-)

AGULQA - taki zwykły za 10 zeta pewno chlapie ale te viledy to porządnie wyciskasz i nic chlapać nie powinno ;-)

Ale to będzie krótki tydzień jutro jakby poniedziałek był się czuje :-p

Witaj Ilona, gratuluję :)

Agulqa_b narazie się wytrzymam chyba troszkę mi lepiej po drugiej podwójnej dawce no spy. Ale czuje się i tak jakby czołg po mnie przejechał. A Stachu z dobroci serca wali teraz z całej siły w szyjkę chyba chce ja pobudzić do skracania bo coś mi się wydaje ze on tez juz ma dość tego lokum które wiecznie mu się kurczy i rozkurcza ;)

Unita daj spokój :) ja wiedziałam na co się piszę zachodzac w ciążę, co prawda jest sto razy gorzej niż przy oli ale wiedziałam że mój organizm ciążę źle znosi :) juz niedługo :)

Femme no juz jest trochę lepiej :)

Doggi oj współczuję biedna, że się tak męczysz.. Może faktycznie jak tylko będziesz mogła to jedź do szpitala, może chociaż tam coś pomogą.
Ja dzisiaj kilka kopniaków w żebra dostałam, ale ogólnie mały w miarę umiarkowanie fika. Tylko mam kryzys jedzeniowy, bo tyle rzeczy bym chciała zjeść a nic z tego nie mogę. Czuję się paskudnie przez te wszystkie zakazy.

Femme pewnie masz racje ;-) ja na wynajmowane nigdy nic nie kupowalam porzadnego bo i po co. Teraz nie zamierzamy przez kilka lat sie przeprowadzac wiec moze sie sprawdzi faktycznie ;-)

Doggi licze ze Ci sie nie pogorszy i bedzie lepiej

Ilona witaj u nas :-) to Twoj pierwszy malec?

Hej Ilona :-)

Dziewczyny ale się podekscytowałam :-D Leżeliśmy i film ogladaliśmya mały tak wystawił girkę (chyba to była girka) że normalnie złapać bym mogła :-D Cudowne uczucie :-) chciałam wczoraj zdjęcie dodać i pochwalić się lampką jedną ale nie umiem :zawstydzona/y:

Ale się obżarłam o ludzie,,,,,

Chlopacy graja na kompie jak male dzieci ;-) ja juz w lozeczku sobie leze. Jutro szkola rodzenia, kumpel wraca do domku. Na jutro mam w planach zakup mopa w biedrze, zaszaleje sobie a co ;-)

Spokojnej nocy wszystkim i oby mniem dolegliwosci !

reklama
Dobry!
Mi też wczoraj młody chyba rękę wystawił tak że się taki róg na brzuchu zrobił, widok niesamowity :-)
Cześć Ilona, napisz coś więcej o sobie :-)
Jenn już niedługo :-)
Doggi Stachu wie co robi! ! :-D

Do góry