reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
DOGGI - kurcze nie fajnie :-( mam nadzieje że przejdzie dobrze że Stachu fika ... jeszcze tylko trochę...
ILONA - witamy ;-)
AGULQA - taki zwykły za 10 zeta pewno chlapie ale te viledy to porządnie wyciskasz i nic chlapać nie powinno ;-)
Ale to będzie krótki tydzień jutro jakby poniedziałek był się czuje
ILONA - witamy ;-)
AGULQA - taki zwykły za 10 zeta pewno chlapie ale te viledy to porządnie wyciskasz i nic chlapać nie powinno ;-)
Ale to będzie krótki tydzień jutro jakby poniedziałek był się czuje
Witaj Ilona, gratuluję
Agulqa_b narazie się wytrzymam chyba troszkę mi lepiej po drugiej podwójnej dawce no spy. Ale czuje się i tak jakby czołg po mnie przejechał. A Stachu z dobroci serca wali teraz z całej siły w szyjkę chyba chce ja pobudzić do skracania bo coś mi się wydaje ze on tez juz ma dość tego lokum które wiecznie mu się kurczy i rozkurcza
Unita daj spokój ja wiedziałam na co się piszę zachodzac w ciążę, co prawda jest sto razy gorzej niż przy oli ale wiedziałam że mój organizm ciążę źle znosi juz niedługo
Femme no juz jest trochę lepiej
Agulqa_b narazie się wytrzymam chyba troszkę mi lepiej po drugiej podwójnej dawce no spy. Ale czuje się i tak jakby czołg po mnie przejechał. A Stachu z dobroci serca wali teraz z całej siły w szyjkę chyba chce ja pobudzić do skracania bo coś mi się wydaje ze on tez juz ma dość tego lokum które wiecznie mu się kurczy i rozkurcza
Unita daj spokój ja wiedziałam na co się piszę zachodzac w ciążę, co prawda jest sto razy gorzej niż przy oli ale wiedziałam że mój organizm ciążę źle znosi juz niedługo
Femme no juz jest trochę lepiej
jenn200818
Fanka BB :)
Doggi oj współczuję biedna, że się tak męczysz.. Może faktycznie jak tylko będziesz mogła to jedź do szpitala, może chociaż tam coś pomogą.
Ja dzisiaj kilka kopniaków w żebra dostałam, ale ogólnie mały w miarę umiarkowanie fika. Tylko mam kryzys jedzeniowy, bo tyle rzeczy bym chciała zjeść a nic z tego nie mogę. Czuję się paskudnie przez te wszystkie zakazy.
Ja dzisiaj kilka kopniaków w żebra dostałam, ale ogólnie mały w miarę umiarkowanie fika. Tylko mam kryzys jedzeniowy, bo tyle rzeczy bym chciała zjeść a nic z tego nie mogę. Czuję się paskudnie przez te wszystkie zakazy.
agulqa_b
Femme pewnie masz racje ;-) ja na wynajmowane nigdy nic nie kupowalam porzadnego bo i po co. Teraz nie zamierzamy przez kilka lat sie przeprowadzac wiec moze sie sprawdzi faktycznie ;-)
Doggi licze ze Ci sie nie pogorszy i bedzie lepiej
Ilona witaj u nas :-) to Twoj pierwszy malec?
Doggi licze ze Ci sie nie pogorszy i bedzie lepiej
Ilona witaj u nas :-) to Twoj pierwszy malec?
MommyTigger
Hej Ilona :-)
Dziewczyny ale się podekscytowałam Leżeliśmy i film ogladaliśmya mały tak wystawił girkę (chyba to była girka) że normalnie złapać bym mogła Cudowne uczucie :-) chciałam wczoraj zdjęcie dodać i pochwalić się lampką jedną ale nie umiem
Ale się obżarłam o ludzie,,,,,
Dziewczyny ale się podekscytowałam Leżeliśmy i film ogladaliśmya mały tak wystawił girkę (chyba to była girka) że normalnie złapać bym mogła Cudowne uczucie :-) chciałam wczoraj zdjęcie dodać i pochwalić się lampką jedną ale nie umiem
Ale się obżarłam o ludzie,,,,,
agulqa_b
Chlopacy graja na kompie jak male dzieci ;-) ja juz w lozeczku sobie leze. Jutro szkola rodzenia, kumpel wraca do domku. Na jutro mam w planach zakup mopa w biedrze, zaszaleje sobie a co ;-)
Spokojnej nocy wszystkim i oby mniem dolegliwosci !
Spokojnej nocy wszystkim i oby mniem dolegliwosci !
reklama