reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Mówisz i masz :p

Mój Ł to w ogóle inny jest, bo jego nowinki elektroniczne nie interesują.
Smartphona ma, bo mu kupiłam i czasem na necie coś sprawdzi, nowego tableta miał w ręku tylko jak go przekładał w inne miejsce heh.
Plejak pewnie na początku będzie w użyciu, a później będzie stał i od czasu do czasu dzieciaki w coś pograja

Załączniki

• 1414054074155.jpg
    1414054074155.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
reklama
Doggi ja próżniowo przechowuje wszelkie kurtki,kombinezony itp. właśnie przedwczoraj wypakowałam,poprzeglądałam co dobre powyciągane i reszta znów odessana :happy: i mam kurtkę w którą się mieszczę hurra :-D

Bada no ja zwariowalam jak to zobaczyłam, ja wiedziałam, że te worki super sprawa ale jsk zobaczyłam ile towaru Agata zapakowsla i jak malutka jest pacxuszka to już wiem że jest to rozwiązanie moich kłopotów z rzeczami :D

A ja się zaczęłam zastanawiać jak wypchne z siebie dziecko... Z Olą biodra mi się mega rozjechaly ze jak wychodziła nawet nie poczułam... A teraz zmierzylan moje biodra i mam 91cm poszerzyły się tylko o 2-3 cm co przy oli dużo dużo więcej a dodam że tu tyłek dużo robi bo mi się strasznie sterczący zrobił w tej ciąży.... Dobra nie myślę, po świętach zacznę o tym myśleć :p

Ostatnia edycja:
Witam
Ja już po pobraniu krwi i moczu, wyniki jutro mąż po pracy odbierze. Fajnue dziś było bo przyszlam i w laboratorium nie było nikogo. 5 minut i po sprawie.

Prezentów nie robimy, tylko dzieciom i chrzesniakom.

Nic mi się nie chce, ale robię dziś normalny obiadek bo mamy 10 rocznicę. Niech mąż się pocieszy.

Witam, ale leniwy dzień............ AAAAAAAAAAAAA

Doggi jeszcze się rozejdą pewnie :-D

Jeżyk najlepszego dla Was!

Aza, jakoś się trzymamy. Dziewczyny lepiej, katary i kaszle zostały. Mnie coraz bardziej bierze, ale mam nadzieję, że mnie nie rozłoży ;-)

Aaaa alecta zabije :p
Gdzie w ogole zaopatrujesz ske w rzeczy do robienia? Na necie czy w miescie? Bo w inie lipa z tym :-\

Bada zazdroszcze dobrej rozmiarowo kurtki. Ja nie mam nic :-(

Jezyk to jeszcze 100rocznic Wam zycze ;*

Jeżyk najlepszego :-)

właśnie wróciłam,byłam odebrać Mikołaja ze szkoły,pogoda taka,że kto nie musi niech nie wychodzi :szok: zimno,mży,wieje i tylko 5 stopni
nawet ubrałam biedronkowe emu :happy: i kolezanka mnie zaczepiłam,która tez jest w ciąży,gdzie kupiłam kurtkę :-D a ja na to,że wyszperałam w szafie,jak dobrze lubieć fason bombki

reklama
Cholera nie dobrze :-( może uda się męża wcisnąć... Tyle kasy ma mi przejść koło nosa :-/
Dzwoniłam do księgowej i macie racje nie mogę iść na te wybory :-/

AZA, Nulini - u nas urodzinki w tygodniu 16zl od dziecka a w weekend 19zl

Dla mnie śniegu może nie być wcale :p ale ze względu na Nine niech będzie ze dwa tygodnie max :p

Co do pleja to mój nie miałby na to czasu :p chciał ale sam stwierdził że nie będzie miał kiedy grać ;-)

Sprite zdolna ty! :-)

Doggi super z tym próżniowym pakowaniem :-) spoko jeszcze jest trochę czasu na poszerzenie dupki :-D

Jezyk najlepszego dla was! :-)

Alecta tez czekam na efekt końcowy! :-)

Ja chodze w rzeczach sprzed ciąży normalnie w XS czy S wchodzę póki co :-D mam nadzieje ze jakoś mega mnie już nie wybrzuszy ;-)

Eh musze zabrać się do roboty dzisiaj urodziny dla znajomych robie... I jeszcze nic nie zaczęłam a trzeba ciasto upiec, sałatki zrobić posprzątać itp... Oh jak mi się chce... :p

Do góry