reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Sprite dzięki ;-) pokaż później ten bursztyn
Alecta eh... Chce takiego Nalesnika :-( ale ni chu nie chce mi się robić! :-(
Alecta eh... Chce takiego Nalesnika :-( ale ni chu nie chce mi się robić! :-(
femme fatal
Mama Ninki :)
Sprite a to mi tel zamulil tamten mi pokazywało ze się nie dodał i dałam inne zdjęcie tzn kot ten sam ale zdjęcie inne a kolor mega! ciekawe jak wyjdzie
Uff leżę.
Doggi- a jak się czujesz? Jak ta krew,pokazała się jeszcze?
Emilchen- super, że wyniki się poprawiły.
Sprite- no czekamy na ten bursztyn.
Nieobecna- i jak tam sprawa z wózkiem?
Nulini- no mama przegiela, ale niektórzy mają tendencje do wpedzania innych w chorobliwy nastrój.
Jutro ciężki dzień. Rano na 10 pasowanie w przedszkolu, potem do Gorzowa (40km) do ortodonty z Kacprem. Od razu zakupy bo muszę im halowki pokupowac, a na 16.30 trening, ale jutro Piotrek z Kacprem jedzie to my z Cypkiem będziemy odpoczywać
Ja to bym znowu zjadła pierogów, ale nie chce mi się robić.
Doggi- a jak się czujesz? Jak ta krew,pokazała się jeszcze?
Emilchen- super, że wyniki się poprawiły.
Sprite- no czekamy na ten bursztyn.
Nieobecna- i jak tam sprawa z wózkiem?
Nulini- no mama przegiela, ale niektórzy mają tendencje do wpedzania innych w chorobliwy nastrój.
Jutro ciężki dzień. Rano na 10 pasowanie w przedszkolu, potem do Gorzowa (40km) do ortodonty z Kacprem. Od razu zakupy bo muszę im halowki pokupowac, a na 16.30 trening, ale jutro Piotrek z Kacprem jedzie to my z Cypkiem będziemy odpoczywać
Ja to bym znowu zjadła pierogów, ale nie chce mi się robić.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
mam ochotę na coś dobrego i nie wiem na co jakie to jest męczące -_-
Często tak mam :---(
Wypisz-wymaluj moja mama Powodzenia jutro!!!
sprite, boski kolor!
A mój miał kołyske pomalować i skończyło się na tym ze ja pomalowalam bo jak widziałam jak to robi to mi słabo było! I musiałam sama to zrobić
Jezyk nie pojawiła się więcej krew niewiem skąd to się bierze może jakieś naczynka czy coś.
Jezyk nie pojawiła się więcej krew niewiem skąd to się bierze może jakieś naczynka czy coś.
Megami, od blondu do brązu. najfajniejszy dla mnie ten na blondzie, ale ja odrosty miałam taki jasny byle jaki brąz a reszta takie wyblakłe rudawe (w maju u fryzjera rozjaśniałam swój odcień i nakładałam taki ciemniejszy rudy).
Laski, jutro w świetle dziennym zrobię foto, bo sama jestem ciekawa jak wyszło. pod żarówką bardzo podobnie do pudełka, ciut ciemniejsze (no może bez tego cudownego blasku, ale to chyba oczywiste ).
ja ja nienawidzę depilacji!!! gdybym miała kasę to od razu kupiłabym ten laser do golenia!!!
Laski, jutro w świetle dziennym zrobię foto, bo sama jestem ciekawa jak wyszło. pod żarówką bardzo podobnie do pudełka, ciut ciemniejsze (no może bez tego cudownego blasku, ale to chyba oczywiste ).
ja ja nienawidzę depilacji!!! gdybym miała kasę to od razu kupiłabym ten laser do golenia!!!
reklama
McPearl
Fanka BB :)
Doggi, Twój organizm w ciąży działa bardzo, bardzo specyficznie...mój jeszcze nie pomalował łóżeczka ale wiem, że zrobi. On to taki techniczno-majsterkowiczowy typ.
Nulinia, moja to z kolei ciągle źle się czuje. Mówię np, że mnie skurcze łapią to ona, że ją wczoraj też tak łapały, że takie ciśnienie miała, że to, że tamto. O babci nie wspomnę. Ciągle coś jej jest. Ostatnio do mnie mówi, że jak z ciotką w ciąży była to mówić nie mogła taka była słaba. Mama jak była w ciąży po 1 bracie to pokopała ogródek, wrzuciła węgiel na zimę bo babcia bręczała, że nie zrobione, a taka chora była...i mama poroniła :-( po prostu rodzina hipochondryków. Ciotka wiecznie chora, nie wspomnę o moim bracie...
sprite, jakbym miała kasę już dawno zafundowałabym sobie laserową depilację. Moje bikini po goleniu jest biedne...
Nulinia, moja to z kolei ciągle źle się czuje. Mówię np, że mnie skurcze łapią to ona, że ją wczoraj też tak łapały, że takie ciśnienie miała, że to, że tamto. O babci nie wspomnę. Ciągle coś jej jest. Ostatnio do mnie mówi, że jak z ciotką w ciąży była to mówić nie mogła taka była słaba. Mama jak była w ciąży po 1 bracie to pokopała ogródek, wrzuciła węgiel na zimę bo babcia bręczała, że nie zrobione, a taka chora była...i mama poroniła :-( po prostu rodzina hipochondryków. Ciotka wiecznie chora, nie wspomnę o moim bracie...
sprite, jakbym miała kasę już dawno zafundowałabym sobie laserową depilację. Moje bikini po goleniu jest biedne...