reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Moja teściowa jest szalona. Wpada przed chwilą do mnie i mówi "ja wiem ze nie miałam nic już kupować dla Oli i stacha ale się powstrzymać nie mogłam" i patrze a tam sterta rzeczy dla Oli spodnie narciarskie i kurtka "bo przecież w tym roku ja będę uczyła jeździć" poza tym kilka bluzeczek i spodni "byłam w kapallahu i takie ładne ze wzięłam" i dla Stacha kombinezon fajny cieplutki z polarem w środku "przecież tego nie będziesz miała po kim mieć bo na zimę wszystkie dzieciaki miały około pół roku no i przy okazji wzięłam tez spach, body i takie tam jak nie będziesz chciała to zwrócę" a co ja mam nie chcieć zawsze się przyda :)

reklama
Doggi super :-D moja teściowa tez tego typu kobitka ;-) fajna sprawa taka teściowa :-D

Alecta hahaha dobre z tymi sepami :-D

Chyba jestem jedyną osobą której ta czekolada nie podchodzi :-D

Femme ja właśnie mój skończyłam jeść :)

Agulqa_b teściową nie chętnie a męża mega szybko byś odeslala z dopłatą nu nigdy więcej ho nie widzieć :D

Nulini hehe nie było tak źle :-D

Sprite moje dokładnie tak samo! Do tej pory kopało ładnie u góry, wypychało brzuch, po bokach czułam, a od chyba 3 dni gdzieś tam na dole - o wiele słabiej czuję, trochę jakby się przekręca, z rzadka kopnie ale nie mam mojego falującego brzucha ehh :-(

femme nie żartuj, żeby aż tyle zadawali ćwiczeń z pisania tym maluchom?? :szok: Wiedziałam, że dzieci są obciążone ale to jakaś masakra, no zdecydowanie przeginają

Czy Was też bolą plecy tak strasznie?? To tak mnie boli kręgosłup u góry, w części piersiowej, że nie mogę ani siedzieć ani leżeć, jedynie chodzenie daje trochę ulgi, ale ile można chodzić?? Macie jakieś sposoby, może jakieś delikatne ćwiczenia są na to?

reklama
Emilchen mnie generalnie nspierdziela na dole pleców ale pod koniec dnia przyłącza się też góra od nadmiernego dzwigania moich cyckow wielkości arbuzow

Do góry