reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

A ja chyba wybiore sie jutro do gina sprawdzic szyjke. Od tej niedzieli dziwnie sie czuje. Ruchy sa ale bardzo slabe. Brzuch non stop mi sie spina. Tak paralizuje i twardnieje jak skala wg mnie za czesto:/ Czuje jakis ucisk dolem. No zobacze. Jak jutro tez tak bedzie to wybiore sie mimo tego ze za tydzien i tak musze isc kolejny raz i znowu placic.

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiek- ja też myślę czy jutro by się nie wybrać do ginki. Zobaczę jaka będzie nocka.

Femme- ja też się martwie, ale nie panikuje chyba tylko dlatego, że przy dwójce dzieci nie mam na to czasu.

Megami- też będę kartę zakładała ;)

kasiekz, z tym spinaniem mam tak samo, czasem tak mocno paraliżuje, że mam ochotę wstrzymywać oddech, ale pamiętam, jak na porodówce mnie położna zje.bała, że dziecko uduszę, więc teraz głęboko oddycham, chociaż ciężko...

femme, mnie się tylko w sumie brzuch spina, ale ja absolutnie nie panikuję ;-)

Młoda dostała od babci 100zł, więc jutro jej golfiki w Lidlu kupię :-D
No i zdjęcia mam do odbioru, album zrobię wreszcie!!!

Nulini najlepsze że ja byłam prywatnie:) bo na nfz plomba tylko arganowa a ja chciałam białą. Ja idę po kurtkę i spodnie i podoba mi się ta polarowa bluza biała;) bardzo praktyczna:D

Ta grupa to ogólnie Mamusie 2015.

Zapomniałam, pojechałam dzisiaj do mamy a tu niespodzianka 4 opakowania Centrum Materna Plus DHA mi dała, dostała na szkoleniu jedno i 3 koleżanki jej oddały dla mnie:) i 100zł mi dała:) Lubię takie niespodzianki;)

Ostatnia edycja:
Top Chef się skończył więc mogę spróbować iść spać.
Śmiać mi się z młodego chciało, bo lezelismy w łóżku i Ł mnie zaczepial, a ten zaraz zaczął go nogami oddychać i krzyczeć na niego "tata idź, zostaw mamę, mój mama", a ja go poprawiam, że moja mama, a ten do mnie z wyrzutem "nie mój mama konieć mowy" no i padłam.

Trzymajcie kciuki za mój sen dzisiaj, bo jak znowu będą problemy to się wścieknę normalnie

reklama
No nie do wiary! Zasnęłam i spałam całą noc!
Nad ranem dopiero obudziła mnie wiercaca głową w mój pęcherz Mania :-)

Idę szykować moje potworki do przedszkola :-)
Młody na razie protestuje, zobaczymy jak będzie później

Do góry