reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Mnie nie ma tam na grupie jest jakaś w ogóle?
Alecta tak już dwa przelewy miałam a nie pokazuje żadnego tylko te od mojego pracodawcy
Alecta tak już dwa przelewy miałam a nie pokazuje żadnego tylko te od mojego pracodawcy
Femme to ja nie wiem, może to w ZUSie muszą Ci dodać, bo ja jak byłam potwierdzić profil to mi facet powiedział, że jestem jako ubezpieczona i jako świadczeniobiorca.
A grupa jest tu https://www.facebook.com/groups/608085399288739/
A grupa jest tu https://www.facebook.com/groups/608085399288739/
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ewi, dlatego czasem wolę zabulić za dentystę, ale być go pewną :-(
femme, skoro masz "płatnik", to znaczy, że masz działalność, ja mam "świadczeniobiorca"
femme, skoro masz "płatnik", to znaczy, że masz działalność, ja mam "świadczeniobiorca"
agulqa_b
Fanka BB :)
Jezyk jego rozkladalo juz tydzien. Chodzil smarkal i prychal. Mysle ze jakby mial mnie zarazic to juz by to zrobil ;-)
Ewi ojjj tak ciesze sie. I dopiero teraz bedziemy sami. Bo jak wprowadzilismy sie to mama i sis Ł przychodzily pomagac, pozniej moja przyjechala. Z grubsza z moja mama zrobilysmy. Reszta na mojej i Ł glowie bo juz nie chce od nikogo pomocy
Ja tez nie wiem nic o grupie na fb
Ewi ojjj tak ciesze sie. I dopiero teraz bedziemy sami. Bo jak wprowadzilismy sie to mama i sis Ł przychodzily pomagac, pozniej moja przyjechala. Z grubsza z moja mama zrobilysmy. Reszta na mojej i Ł glowie bo juz nie chce od nikogo pomocy
Ja tez nie wiem nic o grupie na fb
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Witam, ale naklikałyście...
Byłam dziś z dziewczynami w krainie zabaw Trochę poszalały, oczywiście było im mało, ale w trakcie nie wiedziały co robić z przesytu
Szkoda, że tak daleko, no i tanie to nie jest, choć raz na jakiś czas to i nie kokosy. Ale za to z Krakowską Kartą Rodzinną 1zł za godzinę w jakiś tam dzień, więc będziemy w styczniu wyrabiać hue hue hue
Padam na ryjek, brzuszek też miał dość w drodze powrotnej.
Byłam dziś z dziewczynami w krainie zabaw Trochę poszalały, oczywiście było im mało, ale w trakcie nie wiedziały co robić z przesytu
Szkoda, że tak daleko, no i tanie to nie jest, choć raz na jakiś czas to i nie kokosy. Ale za to z Krakowską Kartą Rodzinną 1zł za godzinę w jakiś tam dzień, więc będziemy w styczniu wyrabiać hue hue hue
Padam na ryjek, brzuszek też miał dość w drodze powrotnej.
femme fatal
Mama Ninki :)
Tam w ogóle ktoś od nas jest?
Megami fajnie ze dzieci się wybawily :-)
Megami fajnie ze dzieci się wybawily :-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Megami, u nas sale zabaw to też droga zabawa, zwłaszcza, że godzina to dla Młodej mało :-(
Uff, brzuch przestał się spinać...
Padam na pysk po dzisiejszym dniu, a tu jeszcze do babci mam jechać, bo niby ma coś dla Tosi...
Uff, brzuch przestał się spinać...
Padam na pysk po dzisiejszym dniu, a tu jeszcze do babci mam jechać, bo niby ma coś dla Tosi...
reklama