reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Karpanna ja poszlam na wymazona ekonomie ktora okazala sie porazka
Doggi ja wiem ze nie moge mega przeginac bo jednak metalowej zamontowanej futryny nie zmienie od tak. Moge pomalowac jedynie, odswiezyc. A ze krzywa i krzywo w sciane wmontowana odkad blok stoi to nic nie zmienie.
Doggi ja wiem ze nie moge mega przeginac bo jednak metalowej zamontowanej futryny nie zmienie od tak. Moge pomalowac jedynie, odswiezyc. A ze krzywa i krzywo w sciane wmontowana odkad blok stoi to nic nie zmienie.
Agulqa_b ten mój ziomek pewnie by całą rurę wywalił bo on w ctskich warunkach mieszkać nie może z resztą coś robił z jakąś rurą całą ścianę rozwalił bo rura ma iść gdzue indziej kombinuje strasznie i zdziwiony że remont go tyle kosztuje
Zreflektowalam teraz ze ja tez mam dziś studniówkę.
U nas leje ale ja mam to gdzieś bo i tak muszę sieieć w domu.
Nowy czlonek rodziny to zawsze wyzwanie dla reszty rodziny, nigdy nie wiadomo jak zareaguje starsze rodzenstwo.
Ja jestem dobrej myśli bo moje dziewczynki maja silny instynkt opiekunczy.
Tą plamka sie już nie przejmuje bo kupilam piekne naklejki ścienne motyw ocean. A jak maly bedzie odwracac sie do tylu to przestawie lozeczko.
Wazne ze pomalowane, teraz trzeba polozyc wykladzine troche przemeblowac i jechac kupic lozeczko zeby odsta swoje, drewno pachnie jakis czas. Nasze lozko, komody juz sie odstaly ladnie a tez sa sosnowe. Nie lubie mebli z plyt.
U nas leje ale ja mam to gdzieś bo i tak muszę sieieć w domu.
Nowy czlonek rodziny to zawsze wyzwanie dla reszty rodziny, nigdy nie wiadomo jak zareaguje starsze rodzenstwo.
Ja jestem dobrej myśli bo moje dziewczynki maja silny instynkt opiekunczy.
Tą plamka sie już nie przejmuje bo kupilam piekne naklejki ścienne motyw ocean. A jak maly bedzie odwracac sie do tylu to przestawie lozeczko.
Wazne ze pomalowane, teraz trzeba polozyc wykladzine troche przemeblowac i jechac kupic lozeczko zeby odsta swoje, drewno pachnie jakis czas. Nasze lozko, komody juz sie odstaly ladnie a tez sa sosnowe. Nie lubie mebli z plyt.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, matko, Ty to naprawdę masz gehennę w ciąży... Współczuję...
AZA, ja bardziej do zarządzania się nadaję, jakieś kadry albo stanowisko nieco wyższe, żeby mieć ludzi pod sobą, mrrr
jeżyk, ogromne gratulacje dla Cypka!!!
alecta, ja bez kawy z rana to nie żyję...
agulqa, to tak, jak mój gin musi mieć umowę z Pregna, no co się dzisiaj nazachwalał, to masakra
karpanna, ja dokładnie poszłam na studia dla samego faktu studiowania, imprez, balang, znajomości, ech, piękne czasy...
Suseł, u mnie naleśniki były wczoraj Z serem
AZA, ja bardziej do zarządzania się nadaję, jakieś kadry albo stanowisko nieco wyższe, żeby mieć ludzi pod sobą, mrrr
jeżyk, ogromne gratulacje dla Cypka!!!
alecta, ja bez kawy z rana to nie żyję...
agulqa, to tak, jak mój gin musi mieć umowę z Pregna, no co się dzisiaj nazachwalał, to masakra
karpanna, ja dokładnie poszłam na studia dla samego faktu studiowania, imprez, balang, znajomości, ech, piękne czasy...
Suseł, u mnie naleśniki były wczoraj Z serem
No ja się zastanawiam jak Tymko Maryśke przyjmie.
O Niksona się nie martwię, bo ona dzieci bardzo lubi i już doczekać się nie może kiedy będzie śnieg i kiedy z Maryśką do domu przyjdę.
Z resztą Tymka super przyjęła, a jak się urodził to miała prawie 2,5 roku
Młody ogólnie nie przejawia zainteresowania bobasami.
Jakiś czas temu byliśmy u znajomych, którym w lipcu urodziła się córa to nawet nie spojrzał na nią, a Nikola z kolei ją ciągle całowała, przytulała i przykrywała pieluszką żeby jej zimno nie było.
Ostatnio siedzieliśmy na dworzu i pytam Tymka gdzie jest Marysia, a on do mnie "Mysia? No tu w bziuchu jest dzidziuś".
Doggi ja bym chciała żeby mój Ł miał trochę (ale tylko trochę) z Twojego znajomego, bo on z kolei robi tak żeby było zrobione, a jak gdzieś nie zaszpachlował czy coś to trudno, bo przecież już pomalowane :/
Gdyby nie to, że teraz tak kasa potrzebna to bym to miała w du.pie i robiłby drugi raz żeby się nauczyć.
A jak się ta kawa nazywa? Może podjadę sobie do Intermarche zobaczyć czy mają.
O Niksona się nie martwię, bo ona dzieci bardzo lubi i już doczekać się nie może kiedy będzie śnieg i kiedy z Maryśką do domu przyjdę.
Z resztą Tymka super przyjęła, a jak się urodził to miała prawie 2,5 roku
Młody ogólnie nie przejawia zainteresowania bobasami.
Jakiś czas temu byliśmy u znajomych, którym w lipcu urodziła się córa to nawet nie spojrzał na nią, a Nikola z kolei ją ciągle całowała, przytulała i przykrywała pieluszką żeby jej zimno nie było.
Ostatnio siedzieliśmy na dworzu i pytam Tymka gdzie jest Marysia, a on do mnie "Mysia? No tu w bziuchu jest dzidziuś".
Doggi ja bym chciała żeby mój Ł miał trochę (ale tylko trochę) z Twojego znajomego, bo on z kolei robi tak żeby było zrobione, a jak gdzieś nie zaszpachlował czy coś to trudno, bo przecież już pomalowane :/
Gdyby nie to, że teraz tak kasa potrzebna to bym to miała w du.pie i robiłby drugi raz żeby się nauczyć.
A jak się ta kawa nazywa? Może podjadę sobie do Intermarche zobaczyć czy mają.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja sobie postanowiłam, że będziemy z mężem dużo czasu spędzać "sam na sam" z Młodą. Wiadomo, ze nie od razu po porodzie, ale spacerki czy zakupy z samą Młodą, żeby nie czuła się odtrącona przez Gutka. Bo że rodzina będzie szaleć na punkcie Młodego, to pewne, zwłaszcza część męża, więc chcemy Tosi jakoś to wynagrodzić...
Matko, ZUS mnie rozpieszcza! Już 23 października będę mieć kolejną wypłatę, toż to szok, bo poprzednią miałam 9 października
Matko, ZUS mnie rozpieszcza! Już 23 października będę mieć kolejną wypłatę, toż to szok, bo poprzednią miałam 9 października
femme fatal
Mama Ninki :)
Kasiekz u nas już ok .mój nie umie milczeć nawet jak bym chciała chwile odpocząć to się nie da z nim
Bada aaaaaa to wywalić on bardziej w ciąży niż ty widzę
Doggi <tule> :-* ale Ci zazdroszczę urządzenia pokoju!
Jezyk gratuluję zdolnego syna! :-) tez bym pękala z dumy :-)
Yggam gratki studniówki!
Agulqa Oho chory chłop w domu współczuję
Susel za mną tez naleśniki chodzą będę musiała zrobić
Karpanna i dla Ciebie tez gratki z okazji studniówki
Ale się jaram tym poniedziałkowym usg nie doczekam się chyba
Bada aaaaaa to wywalić on bardziej w ciąży niż ty widzę
Doggi <tule> :-* ale Ci zazdroszczę urządzenia pokoju!
Jezyk gratuluję zdolnego syna! :-) tez bym pękala z dumy :-)
Yggam gratki studniówki!
Agulqa Oho chory chłop w domu współczuję
Susel za mną tez naleśniki chodzą będę musiała zrobić
Karpanna i dla Ciebie tez gratki z okazji studniówki
Ale się jaram tym poniedziałkowym usg nie doczekam się chyba
Nulini to super
Też bym chciała żeby mnie trochę porozpieszczał
Chociaż nie narzekam, bo dzisiaj o 11:00 już miałam kasę na koncie
Femme nie dziwię Ci się, też nie mogłabym się doczekać
Nulini mi się wydaje, że lepiej by było jakbyście spędzali dużo czasu we 4 niż we 3.
My tak robiliśmy i Nikola nigdy nie była o brata zazdrosna, a jak czasem chcieliśmy iść we 3 to mówiła "Tonon też musi iść z nami, bo to mój braciszek i będzie mu smutno jak nie pójdzie".
Chodzi o to, żeby młoda widziała, że we 4 tworzycie jedną rodzinę i nie sprawiać wrażenia, że jej jakby należy się więcej niż młodemu (własnie takie spacery sam na sam itp).
Za to np jak Gutek będzie spał to wtedy poświęcać ten czas jej na wspólną zabawę.
U nas przynajmniej się to sprawdziło
Też bym chciała żeby mnie trochę porozpieszczał
Chociaż nie narzekam, bo dzisiaj o 11:00 już miałam kasę na koncie
Femme nie dziwię Ci się, też nie mogłabym się doczekać
Nulini mi się wydaje, że lepiej by było jakbyście spędzali dużo czasu we 4 niż we 3.
My tak robiliśmy i Nikola nigdy nie była o brata zazdrosna, a jak czasem chcieliśmy iść we 3 to mówiła "Tonon też musi iść z nami, bo to mój braciszek i będzie mu smutno jak nie pójdzie".
Chodzi o to, żeby młoda widziała, że we 4 tworzycie jedną rodzinę i nie sprawiać wrażenia, że jej jakby należy się więcej niż młodemu (własnie takie spacery sam na sam itp).
Za to np jak Gutek będzie spał to wtedy poświęcać ten czas jej na wspólną zabawę.
U nas przynajmniej się to sprawdziło
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Nulini widzisz wynagradzają Cię teraz
A ja znowu gdzieś login zgubiłam do tego cholernego zusu a dopiero co w zeszłym tygodniu brałam
A ja znowu gdzieś login zgubiłam do tego cholernego zusu a dopiero co w zeszłym tygodniu brałam