reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

jeżyk, szkoda, że się z mężem nie ułożyło przed pracą :-( Trzymam kciuki, żeby jutro przyszedł z kwiatami... Czy u nas wysyp - nie wiem, pierwszy raz byliśmy w tym roku, ale bardzo dużo, jak na maleńki lasek ;-)

agulqa, uuu, to ja się chyba rozwiodę, bo w życiu domu nie wybuduję :-D

sprite, zważywszy na fakt, że mam okrutną arachnofobię, to grzybobranie w moim przypadku to cyrk :-D Idąc macham sobie kijem przed ryjem, bo pajęczyna na paszczy to MASAKRA, do tego bez przerwy otrzepuję spodnie, a jak zobaczę na nich pająka, to wie o tym cały las plus okoliczne wsie... Ja śpię na brzuchu :zawstydzona/y:

femme, ja oglądam "Złap mnie, jeśli potrafisz" :-D

emilchen,
u mnie to mąż wyciąga rękę, ja jestem zaparta... A z deszczu w takim razie pierwszy raz się cieszę, bo grzybki zbierać uwielbiam :-D

reklama
U mnie po wojnie mąż po chwili udaje że nic się nie stało a to mnie wkurza pięć razy bardziej niż to o co się w danej chwili spieralismy

U mnie mąż może nie gadać parę dni. Ja bym chciała już od razu się pogodzić, ale zacznę chyba stosować jego metodę. Zobaczymy kto zmieknie pierwszy;)

Ja ogladam na TVN kto poślubi mojego syna i zastanawiam się czy tym laskom też płacą za robienie z siebie kretynek???

Jezyk tez to oglądam ;) niezłe są niektóre i gust tego w tych tatuażach tez powala :p
Płacą napewno, moja koleżanka z chłopakiem byli w dwóch odcinkach rozmowy w toku i każdy dostał po 1200 zł pytania i odpowiedzi do ręki i nocleg opłacony w Krakowie (tam kręcą rozmowy w toku)

No gust masakra! No ale o gustach się nie dyskutuje :p

Zmykam spać.
Aaaa jeszcze a ja głupia myslalam że rozmowy w toku to naprawdę o ludziach i ich problemach!

Ja ogladam na TVN kto poślubi mojego syna i zastanawiam się czy tym laskom też płacą za robienie z siebie kretynek???

Fuck, przegapiłam!!!

Co do programów, to ja już od dawna wiem, że i Rozmowy w Toku i te wszystkie Surowi rodzice, etc. to ustawka, płacą, dają pytania, odpowiedzi, jedynie historie są prawdziwe, ale ludzie podstawieni :baffled:
Tak samo w Mam Talent mają z góry ustalone, kto ma przejść (w sensie jaki talent), ilu ma być wyjców, ilu tancerzy, etc. :baffled:
Porażka...

Emilchen ja przed ciaza chodzilam ale teraz wole nie ryzykowac...

Nulini nie pierdacz :p my poki co w mieszkania idzkemy wiec tez wszystko mozliwe
Co do pajakow mam to samo, w sensie tez macham kijem przed ryjem i tak sie na tym skupiam ze zapominam szukac grzybow :p

Jezyk ja nie lubie takich metod i cichych dni... z ł najdluzej dwa sie nie odzywaljsmy i to byla wiecznosc. Uwazam ze nic dobrego to nie wnosi

A co do mam talent to uwazam ze nie powinno byc tam nikogo spiewajacego i grajacego. Jest tyle muzhcznych programow ze tam mogliby ske inni wykazac

Tak samo te programy z niania...smiech na sali, wszystko podstawione!

Sprite spie. Ewentualnie w okolicach 3.00 obracam sie na plecy wtedy daje sobie ja pod nogi:)

Agulqa 50mkw osobnego mieszkania. Jest tam piec kondensacyjny i my za gaz placimy ktory naciągną bo mają stalą oplate miesięczną. Placą za rachunki 500zl. Nie mozna bylo rozdzielic bo ten licznik idzie tez na drugie mieszkanie...ciezko wdawac sie w szczegoly. W skrocie taka konstrukcja ze z jednego zrobione dwa mieszkania:)

A mnie dla odmiany w szyjce dźga cos. W szyjce chyba to. Mam nadzieje ze nic sie nie obniza.

Nulini piękne okazy, a córka jeszcze piękniejsza :-)

U nas jak się poklocimy to ja jestem bardziej zawzieta.
Mąż to chciałby się od razu godzić, a ja muszę mieć czas na ochloniecie.

Całą noc nie mogłam zasnąć.
Wierciłam się z boku na bok, nie mogłam się w ogóle ułożyć, plecy mnie mega bolały.
Mam nadzieje, że nie zaczynają mi się bezcenne noce.
W dodatku jak już zasnęłam to męża budzik mnie obudził, a on za to spał tak twardo, że go nie słyszał i musiałam wstać go obudzić.
I tak sobie leżę od 5.00,ale czas się zbierać, bo dzieciaki do przedszkola trzeba dowieźć.

reklama
agulqa, nie pierdaczę, tylko oceniam realnie nasze możliwości :-D Ja grzybów tak uwielbiam szukać, że czasem nawet zapominam o machaniu kijem ;-) A o Mam talent mam takie samo zdanie!!! Normalnie nienawidzę, jak tam biorą wyjców i jeszcze wszyscy ryczą, bo to takie wzruszające, masakra, aż mi obrzydł ten program przez te histerie Foremniaczki :crazy:

kasiekz, ooo, tak tak, Superniania to też była ustawka, chociaż i tak oglądałam ze względu na jej rady :tak:

alecta, u mnie tak samo - ja muszę się wywściekać i ochłonąć i jak mąż od razu do mnie podchodzi i przytula, to warczę, najlepiej, jak kłótnia jest przed jego pracą, później po tych 4 godzinach on wraca z przeprosinami na ustach i ja już uspokojona :-D

Dawać mi tu tego kut.asa, co w Częstochowie zapowiadał słońce od wtorku!!! Za jaja powieszę!!! :wściekła/y:

Do góry